ابراهیم شیرعلی - رئیس مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران (ایسپا)؛ دولت چهاردهم در یکی از حساس‌ترین برهه‌های تاریخی پس از انقلاب اسلامی روی کار آمده است؛ برهه‌ای که ۶۰ درصد از واجدان رای در دور اول انتخابات و ۵۰ درصد در دور دوم شرکت نکرده‌اند و حاکمیت در ایجاد همگرایی و حفظ پیوندهای خود با جامعه در تلاش است و نیز توسعه و کارآمدی دولت‌ها و نیز بهبود رفاه اجتماعی همچنان مساله اصلی کشور قلمداد می‌شود.
دوشنبه, 22 مرداد,1403
آیین گرامی‌داشت چهل و چهارمین سالگرد تشکیل جهاددانشگاهی که سه شنبه 16 مرداد ماه با حضور دکتر محمدعلی ‏زلفی‌گل وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و دکتر حسن مسلمی نائینی رئیس جهاددانشگاهی در مرکز همایش‌های بین المللی ‏دانشگاه علم و فرهنگ برگزار شد، با معرفی جهادگران ممتاز و شایسته تقدیر همراه بود.‏
شنبه, 20 مرداد,1403
آئین تقدیر از مجریان نظرسنجی‌های انتخاباتی ایسپا با حضور حسن مسلمی نائینی ‏رئیس جهاددانشگاهی، علی منتظری، مرتضی میرباقری عضو هیأت مدیره ایسپا، ‏علیرضا کلانتر مهرجردی و با حضور بر خط رؤسا، معاونین فرهنگی و مدیران شعب ‏ایسپا در استان‌ها در دفتر مرکزی جهاددانشگاهی برگزار شد.‏
شنبه, 23 تیر,1403
مقایسه یافته‌های نظرسنجی دور دوم انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۳ با آمار رسمی اعلامی از سوی وزارت کشور
شنبه, 16 تیر,1403
ابراهیم شیرعلی- رئیس ایسپا در گفت‌وگو با دنیای اقتصاد: برخلاف برخی اظهارنظرها و تبلیغات علیه نظرسنجی‌ها در این دوره از انتخابات، آنها همچنان در جامعه و دنیای فراگیر سیاست و رسانه جزو بازیگران اصلی هستند و اطلاعاتی که مراکز نظرسنجی معتبر در اختیار عموم قرار دادند در این ایام نیز مفید و اثرگذار بود. در این نوشتار کوتاه، گزارشی مختصر از ویژگی‌ها و مختصات خاص این دوره از انتخابات ریاست‌جمهوری و ارتباط آن با نتایج نظرسنجی‌ها و آنچه در این یک ‌ماه بر ایسپا گذشته است را روایت خواهم کرد.
چهار شنبه, 20 تیر,1403
دلایل خطای نظرسنجی‌­ها در پیش‌بینی میزان مشارکت مردم در چهاردهمین انتخابات ریاست جمهوری
پنجشنبه, 14 تیر,1403
شاخص جهانی شادکامی، از یک مقیاس واحد درست شده است. این مقیاس که «نردبان کانتریل» نام دارد، در یک طیف 10 درجه‌ای، از پاسخگو می‌خواهد که وضعیت عمومی زندگی‌اش را از عدد 0 تا 10 انتخاب کند.موسسه گالوپ، سالانه از یک نمونه‌ی حدوداً 100 هزار نفری از 150 کشور جهان، از مقیاس نردبان کانتریل برای ارزیابی وضعیت زندگی پاسخگویان استفاده می‌کند.
شنبه, 04 آذر,1402
گزارش عملکرد ایسپا در سال 1402 شامل؛ تعداد و عناوین طرح‌های اجرا شده به تفکیک خویش فرمایی و کارفرمایی در ستاد و شعب استانی، چکیده طرح‌های شاخص، تعداد پرسشنامه‌های تکمیل شده، اینفوگرافیک‌های تولید شده، نشست‌های علمی و بخش‌های دیگر است که به همت روابط عمومی این مرکز برای بهره‌برداری علاقه‌مندان منتشر شد.
یکشنبه, 19 فروردین,1403
کتاب «موج دوم پیمایش ملی کیفیت زندگی مردم ایران بر اساس پرسشنامه سازمان سلامت جهان» حاصل اجرای پیمایش ملی کیفیت زندگی با جامعه آماری افراد بالای ۱۸ سال ساکن در شهر و روستاهای ۳۱ استان کشور با اندازه نمونه ۱۲۰۰۰ در سال ۱۳۹۸ است.
شنبه, 06 دی,1399
در سال های 1396 و 1397 یادداشت هایی با توجه به نتایج نظرسنجی های ایسپا منتشر شد که برخی از آن ها را همکاران مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران (ایسپا) نوشتند. نوشته ها و یادداشت های دیگری نیز توسط اساتید و صاحب نظران و گاه خبرنگاران و روزنامه نگاران منتشر گردید که در این مجموعه گردآوری شده اند.
سه شنبه, 28 مرداد,1399
آیین گرامی‌داشت چهل و چهارمین سالگرد تشکیل جهاددانشگاهی که سه شنبه 16 مرداد ماه با حضور دکتر محمدعلی ‏زلفی‌گل وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و دکتر حسن مسلمی نائینی رئیس جهاددانشگاهی در مرکز همایش‌های بین المللی ‏دانشگاه علم و فرهنگ برگزار شد، با معرفی جهادگران ممتاز و شایسته تقدیر همراه بود.‏
سه شنبه, 23 مرداد,1403
آئین تقدیر از مجریان نظرسنجی‌های انتخاباتی ایسپا با حضور حسن مسلمی نائینی ‏رئیس جهاددانشگاهی، علی منتظری، مرتضی میرباقری عضو هیأت مدیره ایسپا، ‏علیرضا کلانتر مهرجردی و با حضور بر خط رؤسا، معاونین فرهنگی و مدیران شعب ‏ایسپا در استان‌ها در دفتر مرکزی جهاددانشگاهی برگزار شد.‏
یکشنبه, 24 تیر,1403
دچار تمرکزگرایی و ناترازی در اجرای طرح‌های نظرسنجی هستیم؛ در باب اهمیت و ضرورت اجرای طرح‌های پیمایشی و تحقیقات افکار عمومی و همچنین نظرسنجی می‌توان فراوان سخن گفت و در این زمینه بحث و گفت‌و گو کرد. اما من در این فرصت و مجال اندک قصد دارم از جنبه و منظر عدالت و برقراری تعادل و توازن به موضوع پیمایش‌ها و نظرسنجی‌هایی که در کشور اجرا می شود، نگاه کنم.
شنبه, 29 اردیبهشت,1403
دکتر مصطفی زمانیان با ابراز مسرت از حضور در جمع جهادگران دانشگاهی گفت: اولین جایی که من حقوق گرفتم، حدود 23-24 سال پیش، در جهاددانشگاهی دانشگاه شریف بود. در آن زمان من برای انجام یک پروژه پژوهشی دعوت به کار شدم. از آن موقع تا به اکنون که در جاهای مختلف کار کرده‌ام، فضای صمیمانه خانواده جهاددانشگاهی را از یاد نبرده‌ام. آن فضا، فضای صمیمانه و دوست‌داشتنی بود. به همین دلیل من با فضای فرهنگ سازمانی جهاددانشگاهی بیگانه نیستم.
شنبه, 29 اردیبهشت,1403
مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران(ایسپا)شعبه همدان با همکاری انجمن جامعه شناسی ایران( شعبه همدان) و مرکز مشاوره جهاددانشگاهی همدان ، نشست علمی- با عنوان" واکاوی ریشه¬ها و پیامدهای پدیده طلاق در استان همدان" را برگزار کرد.
شنبه, 13 خرداد,1402
مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران(ایسپا)شعبه همدان با همکاری انجمن جامعه شناسی ایران( شعبه همدان) و مرکز مشاوره جهاددانشگاهی همدان همایش " تحولات خانواده و پیامدهای آن " را برگزار کرد. چکیده سخنرانی‌های این همایش که در دو بخش سخنرانی و پنل علمی برگزار شد به گزارش روابط عمومی اسپای همدان در ادامه آمده است؛
چهار شنبه, 10 خرداد,1402
ایسپا به نگاه اینفوگرافیک
آخرین نظرسنجی های ایسپا
فهم و درک افکار عمومی یکی از بازوهای توانمند اداره بهتر جوامع است. ضروری است در زمینه فهم افکار عمومی، فعالیت های سازمان یافته صورت پذیرد. در حال حاضر با گذشت پانزده سال از فعالیت مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران(ایسپا) در حوزه نظرسنجی و رصد افکار عمومی، احتیاج به هم افزایی نیروهای پژوهشی بیش از پیش وجود دارد. از این رو جهت استفاده حداکثری از توان و ظرفیت پژوهشگران این حوزه، ایسپا از فارغ­التحصیلان کارشناسی ارشد و دانشجویان و فارغ التحصیلان دکتری به عنوان پژوهشگر مهمان دعوت به همکاری می­نماید. ادامه...
تبلیغات
درباره ایسپا
مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران (ایسپا) وابسته به جهاد دانشگاهی در راستای توسعه علمی و تحقیقاتی کشور و با قصد رفع نیاز سازمانها و نهادهای تصمیم گیر ، ضرورت توجه به افکار عمومی و لزوم بهره گیری از مشارکت و دیدگاههای شهروندان در بهبود و توسعه امور کشور در عرصه های مختلف، از سال 1380 فعالیت خود را آغاز کرده است.
برخی کارفرمایان
Alternate Text
Alternate Text
تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
Copyright ©2024 ispa.ir All rights reserved. Powered & Designed by WebTakin.ir