دانشجویان تمامی رشتهها و مقاطع تحصیلی دانشگاهی و طلاب سطوح مختلف میتوانند آثار خود را به تعداد نامحدود و براساس شرایط ذیل در شش گروه اصلی شامل «فنی و مهندسی»، «علوم پایه»، «علوم انسانی»، «کشاورزی و منابع طبیعی»، «علوم پزشکی و دامپزشکی»، «هنر و معماری» و دو بخش «ویژه» و «بین الملل» به دبیرخانه جشنواره ارسال نمایند.
چهار شنبه, 19 بهمن,1401
|
«مرکز تحقیقات بازاریابی و تجاری ایسپا» درصدد است نشانِ تجاری (لوگو) خود را طراحی کند. از هنرمندان و طراحانِ علاقهمند دعوت میشود طرحهای خود را تا 20 اسفند 1401 به info@ispa.ir ارسال فرمایند. به طرح برگزیده مبلغ 10 میلیون تومان تقدیم میشود. اطلاعات بیشتر درباره این مرکز و خدمات و حوزههای فعالیت آن در ادامه آمده است.
چهار شنبه, 19 بهمن,1401
|
مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران(ایسپا) از بین واجدین شرایط امریه خدمت سربازی پژوهشگر جذب میکند.
سه شنبه, 11 بهمن,1401
|
اولین نشست از سلسله نشستهای نسل جدید و تغییرات اجتماعی در ایران با موضوع نسل جدید و زندگی روزمره در ایسپا برگزار شد. به گزارش روابط عمومی ایسپا در این نشست دکتر محمد مهدی خویی عضو هیات علمی دانشگاه علامه طبایی و خانم دکتر افسانه کمالی عضو هیات علمی دانشگاه الزهرا به سخنرانی پرداختند.
شنبه, 17 دی,1401
|
ایسپا در آخرین نظرسنجی خود در خصوص احساس مردم ایران نسبت به شکست و پیروزی تیم ملی فوتبال در مقابل تیمهای انگلیس، آمریکا و ولز پرداخته است. مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران (ایسپا) در روزهای ۷ و ۸ آذر یک نظرسنجی از جامعه شهری و روستایی کشور با تعداد نمونه ۱۰۰۸ نفر به صورت تلفنی انجام داده است. پاسخگویان این نظرسنجی که با استفاده از شماره تلفنهای ثابت و موبایل به صورت تصادفی ساخته شده انتخاب شده اند. نظرسنجی با کنترل مشخصات پاسخگویان شامل سن، جنس و محل سکونت انجام شده است. نرخ پاسخگویی ۵۰ درصد بوده است.
سه شنبه, 08 آذر,1401
|
دکتر روح الله دهقانی فیروز آبادی رییس جهاددانشگاهی در احکامی جداگانه دکتر عیسی علیزاده را به عنوان نماینده جهاددانشگاهی در هیات مدیره مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران(ایسپا) و سید محسن میرحاجی را به عنوان عضو هیات مدیره این مرکز منصوب کرد.
دوشنبه, 07 شهریور,1401
|
دکتر محمدکاظمی فرد معاون قوه قضائیه و رئیس مرکز آمار و فناوری اطلاعات با همراهی دکتر روحالله دهقانی فیروزآبادی رییس جهاددانشگاهی در سفری یکروزه به استان البرز از مجتمع تحقیقاتی شهدای جهاددانشگاهی بازدید کرد.
پنجشنبه, 03 شهریور,1401
|
به گزارش روابط عمومی ایسپا در این نظرسنجی که نظرات افراد بالای 18 سال در آن مورد سنجش قرار گرفته، پاسخگویان در سه محور «حالت خشم»، «صفت خشم» و «کنترل خشم» مورد ارزیابی قرار گرفته¬اند.
دوشنبه, 03 مرداد,1401
|
مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران (ایسپا) به منظور پایش برخی ابعاد مفهوم اعتماد اجتماعی در کشور در اسفندماه 1400 یک نظرسنجی در مقیاس ملی و با شیوه مصاحبه تلفنی انجام داده است. منظور از اعتماد اجتماعی در این پژوهش حسن ظن و قابلیت اتکا یا اطمینان به صداقت و صحت رفتار یا گفتار دیگران است. در این طرح از میان ابعاد مختلف اعتماد بر سنجش برخی از وجوه اعتماد انتزاعی و تعمیمیافته تأکید شده است و بر این اساس اعتماد به عموم مردم و نیز برخی از گروههای شغلی و صنفی مورد مطالعه قرار گرفته است.
دوشنبه, 27 تیر,1401
|
بر اساس یافته¬های نظرسنجی مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران(ایسپا) معلمان ونیروی انتظامی از اعتماد قابل توجهی نزد مردم برخوردارند.
به گزارش روابط عمومی ایسپا در این نظرسنجی که اسفند ماه 1400 به صورت تلفنی انجام شده است نظرات 2 هزار و 50 نفر ایرانی، ساکن مناطق شهری و روستایی مورد بررسی قرار گرفته است.
بر اساس این گزارش، 59.2 درصد مردم گفتهاند به معلمان اعتماد زیادی دارند که این نسبت برای نیروی انتظامی 58.2 درصد، برای اساتید دانشگاه 50 درصد، ورزشکاران 48.2 درصد، پزشکان 40.4 درصد و هنرمندان 35.8 درصد است.
چهار شنبه, 22 تیر,1401
|
رییس جهاددانشگاهی در بازدید از مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران با بیان اینکه با بهرهگیری از هوش مصنوعی میتوان اطلاعات جذابتری تولید کرد گفت: ایسپا باید افق توسعه خود را بر پایه استفاده از هوش مصنوعی و توسعه فناوریهای نرم قرار دهد.
سه شنبه, 31 خرداد,1401
|
طبق نتایج آخرین نظرسنجی ایسپا در خرداد 1401 که با جمعیت مورد مطالعه شهروندان 18 سال به بالای ساکن در مناطق شهری و روستایی کل کشور و نمونه 1541 نفر به شیوه تلفنی اجرا شده است، 78.5 درصد مردم حداقل از یک پیامرسان یا رسانه اجتماعی استفاده میکنند. این میزان بین جوانان 18 تا 29 سال 96.9 درصد، ساکنین مراکز استانها 86.2 درصد و افراد با تحصیلات دانشگاهی 95.3 درصد است.
به گزارش روابط عمومی ایسپا در بین رسانههای اجتماعی مورد مطالعه، استفاده از واتساپ با 71.1 درصد بیش از سایر برنامهها است که در مقایسه با تیر 1400 میزان استفاده از این پیامرسان تغییری نداشته است. میزان استفاده از واتساپ بین جوانان 18 تا 29 سال 87.7 درصد، در گروه سنی 30 تا 49 سال78.8 درصد و در بین افراد بالای 50 سال سن 41 درصد است. 87.8 درصد افراد دارای تحصیلات دانشگاهی 79.2 درصد افراد دارای مدرک تحصیلی دیپلم و 44.4 درصد افرادی که تحصیلات کمتر از دیپلم دارند، از واتساپ استفاده میکنند. میزان استفاده از این پیامرسان در بین ساکنان مراکز استانها 87.8 درصد، در شهرهای غیر مرکز استان 74.1 درصد و در مناطق روستایی کشور 55.5 درصد است.
دوشنبه, 23 خرداد,1401
|