جلسه معارفه سرپرست ایسپا برگزار شد
جلسه معارفه سرپرست ایسپا برگزار شد
21 تیر ,1391

جلسه معارفه علی حاتمی سرپرست مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران (ایسپا) با حضور  مهندس علیرضا زجاجی معاون فرهنگی، دکتر هوشنگ زعیم‏ کهن معاون هماهنگی و توسعه و تعدادی از رؤسای مراکز فرهنگی و مدیران کل در ساختمان شماره 2 جهاد دانشگاهی برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی ایسپا در ابتدای این مراسم، پس از قرائت قرآن، مهندس زجاجی به پاره ‏ای نکات در خصوص فعالیت‏های ایسپا اشاره کرد و گفت: اهمیت کار ایسپا بر همگان روشن است. این مجموعه دارای پتانسیل بسیار زیادی برای خدمت به کشور و نظام است.
معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی در ادامه پیشنهاد کرد ایسپا در سه حوزه فعالیت‏های خود را تعریف و گسترش دهد. اول: حوزه طرح‏های کلان (گزین)، یعنی اجرای پژوهش‏های نظرسنجی در جهت کمک به نظام تصمیم ‏گیری کشور در سطوح بالای نظام. دوم: طرح‏های حوزه فرهنگی و دانشگاه و دانشگاهیان یعنی رصد مسائل و مشکلات دانشگاه و تغییر و تحولات فرهنگی و سوم: طرح‏های اقتصادی به منظور تأمین هزینه‏ های ایسپا که اجرای آنها ناگزیر است.
مهندس زجاجی در ادامه به موارد دیگری از جمله: توجه ویژه به شعار سال تولید ملی و حمایت از کار و سرمایه ایرانی، برنامه ‏ریزی برای ورود هماهنگ و منسجم به نظرسنجی ‏های انتخاباتی آتی، رعایت مالکیت معنوی و حفظ اطلاعات و یافته‏ های پژوهش‏های ایسپا، پرهیز از موازی کاری همکاران ایسپا، رعایت اصول کاری و تلاش برای نائل شدن به اهداف سازمانی به عنوان بخشی از برنامه های اصلی ایسپا اشاره کرد.
مهندس زجاجی در پایان گفت: انجام تحقیقاتی که بطور کلی برای پیشرفت و حرکت رو به جلو کشور مهم باشد و در این زمینه کارگشا باشد و اجرای پژوهش‏هایی که در شأن جهاد دانشگاهی به عنوان نهادی که برآمده از انقلاب اسلامی و مورد تائید رهبر معظم انقلاب است،  انتظارات ما از ایسپا است.
براساس این گزارش دکتر هوشنگ زعیم کهن معاون هماهنگی و توسعه جهاد دانشگاهی سخنران دیگر این مراسم بود.
ایشان ضمن آرزوی توفیق برای سرپرست جدید ایسپا گفت: توجه ایسپا به اجرای طرح‏های فاخر برای کمک به نظام تصمیم ‏گیری کشور باید در درجه اول اولویت قرار داشته باشد، هر چند اجرای طرح‏های اقتصادی برای جبران هزینه‏ های اداره این مرکز اجتناب ناپذیر است.
 دکتر زعیم‏ کهن در ادامه بکارگیری روش‏های نوین نظرسنجی از سوی ایسپا را مورد تأکید قرار داد و گفت ایسپا بواسطه ارتباط گسترده با دانشگاه و پژوهشگران دانشگاهی همواره در بین رقبا پیشتاز بوده است و امروز باید با بکارگیری روش‏های نوین نظرسنجی طراز خود را حفظ کند و از موقعیت خود دفاع نماید. او همچنین رصد وضعیت دانشگاهیان از منظرهای گوناگون توسط ایسپا را خواستار شد و در پایان  از زحمات مدیران قبلی ایسپا، تشکر کرد.
 در ادامه این مراسم علی حاتمی عضو هیئت علمی جهاد دانشگاهی و سرپرست ایسپا ضمن اشاره به اهمیت مطالعات افکار عمومی در ایران و جهان، به فلسفه شکل گیری، تاسیس و اهداف ایسپا اشاره و در ادامه  گزارشی از روند فعالیت‏های ایسپا در سال های گذشته ارائه کرد.
سرپرست ایسپا همچنین به برنامه‏ های پیش‏روی این مرکز اشاره کرد و گفت: برای سال 91 برنامه اجرای طرح‏های نظرسنجی در فازهای گوناگون در ارتباط با "سال تولید ملی، حمایت از کار و سرمایه ایرانی" در نظر گرفته ‏ایم. برنامه ‏هایی که فاز مطالعاتی آن به پایان رسیده و هم اکنون فاز اول اجرای آن در دست نگارش و تدوین است.
حاتمی همچنین ضمن تشکر از کلیه همکاران ایسپا از ابتدای تأسیس تاکنون گفت: برنامه ما استفاده بهینه از نیروهای حاضر در ایسپا و به کارگیری نیروهای دانشگاهی و دانشجویان مخصوصاً در بدنه اجرایی، جهت تربیت و پرورش جهادگرانی جوان، چابک و با تجربه جهت خدمت به جهاد دانشگاهی و نظام است.
ایشان در پایان اظهار امیدواری کرد مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران(ایسپا) نقش و رسالت اصلی خود یعنی «چشم بینای مسؤولین و زبان گویای مردم» را به خوبی انجام داده و  همراه و همگام با ایسنا بتوانند بعنوان دو بال توانمند جهاد دانشگاهی در جهت توسعه و ارتقای بیش از پیش این نهاد انقلابی گام‏های مؤثری بردارند.

براي مشاهده گزارش تصويري بر روي اين قسمت كليك نماييد
 

درباره ایسپا
مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران (ایسپا) وابسته به جهاد دانشگاهی در راستای توسعه علمی و تحقیقاتی کشور و با قصد رفع نیاز سازمانها و نهادهای تصمیم گیر ، ضرورت توجه به افکار عمومی و لزوم بهره گیری از مشارکت و دیدگاههای شهروندان در بهبود و توسعه امور کشور در عرصه های مختلف، از سال 1380 فعالیت خود را آغاز کرده است.
برخی کارفرمایان
Alternate Text
Alternate Text
تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
Copyright ©2024 ispa.ir All rights reserved. Powered & Designed by WebTakin.ir