مراسم اختتامیه اولین جشنواره ایثار گران پژوهشگر برگزار شد
مراسم اختتامیه اولین جشنواره ایثار گران پژوهشگر برگزار شد
9 آذر ,1389

مراسم اختتامیه اولین جشنواره ایثار گران پژوهشگر برگزار شد


مراسم اختتامیه اولین جشنواره ایثار گران پژوهشگر با حضور دکتر یادگاری رئیس جهاد دانشگاهی، دکتر مهدی فیض معاون محترم فرهنگی جهاد دانشگاهی،سردار انصاری قائم مقام بنیاد شهید و امور ایثارگران، دکتر خامه یار معاون پژوهش و ارتباطات فرهنگی بنیاد شهید و امور ایثارگران و جمع کثیری از ایثار گران پژوهشگر درتالار فردوسی دانشکده ادبیات دانشگاه تهران برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی مرکز افکار سنجی دانشجویان ایران( ابسپا) در این جشنواره که بصورت مشترک توسط ایسپا و بنیاد شهید برگزار شد دکتر محمد حسین یادگاری رئیس جهاد دانشگاهی طی سخنانی گفت: حضور در جمع پژوهشگران و تشنگان علم و دانش همواره مسرت بخش است، بویژه سعادت حضور در جلسه ای که با انفاس پژوهشگران ایثار گر معطر گشته است، جای سپاس بی کران دارد از خدای منان.
وی افزود: جهاد دانشگاهی که سی و یکمین سال خدمت خود را پشت سر می گذارد همواره و بالذات با پژوهش و  توسعه دانش عجین بوده و در این سالها کوشش نموده در بخش های مختلف از جمله در علوم انسانی، فنی و مهندسی، علوم پایه و علوم پزشکی به انقلاب کمک کند و اما بسیار ارزشمند است که این بار در ابتکاری تازه در کنار عزیزان بنیاد شهید و امور ایثارگران این اقدام مهم انجام گرفته است.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی در ادامه گفت: امیدوارم اینگونه فعالیت های مشترک فیمابین دو نهاد برآمده از انقلاب تداوم یابد تا از این رهگذر با تشریک مساعی و هم افزایی نیرو و تجربیات سی ساله این دو نهاد بتوانیم به جامعه پژوهشی کشور خدمتی ارائه کنیم.
وی همچنین خطاب به ایثار گران پژوهشگر گفت: این جمع ها بهانه ای است برای تجدید دیدار و تجدید قوا. یادآوری سالهای دفاع و مقاومت که همراه با سختی ها و کاستی های فراوان همراه بوده، امروز به منبعی نیروبخش برای نسل جوان کشور می تواند بدل شود، زیرا فعالیت پژوهشی نیز همچون جبهه های نبرد مستلزم شب زنده داری و پشتکار و انگیزه بالاست.
دکتر یادگاری در پایان ضمن ارائه پیشنهادی به معاون علمی و فناوری ریاست جمهور گفت: در پایان پیشنهاد می کنم ترتیبی اتخاذ شود تا برگزیدگان این جشنواره ملی در این دوره و دوره های بعدی از مزایای امتیاز نخبگی بهره مند شوند تا بدین طریق انگیزه ای مضاعف برای تداوم این کار ارزشمند فراهم گردد.
بیانیه هیات داوران
در ادامه این مراسم بیانیه هیات داوران جشنواره توسط توسط عزت اله پوریان معاون اطلاع رسانی و ارتباطات ایسپا قراعت شد.
بر اساس این گزارش در این بیانیه به فرایند اجرای جشنواره اعم از فراخوان ها و چگونگی دریافت آثار و همچنین دسته بندی جهت داوری به تفکیک پرداخته شده است.
در ادامه بخش های مهمی از این بیانیه آمده است:
در پی اولین فراخوان آثار جشنواره در پائیز 1388 که بطور کلی گویای پذیرش آثار در شش محور کلی یعنی، علوم اسلامی، علوم انسانی، فنی و مهندسی، علوم پزشکی، هنر و ادبیات و بخش ویژه شامل پژوهش‌های حوزه ایثار و شهادت بود، بلافاصله مرحله دریافت آثار آغاز شد.
در ادامه این بیانیه به تفکیک آثار پژوهشی پرداخته شده و آمده است:
پس از جمع‌آوری آثار به تشخیص کمیته علمی که با حضور متخصصین امر در حوزه‌های ذی‌ربط تشکیل گردید، تصمیم گرفته شد که آثار در زیرمجموعه‌های کوچکتر تقسیم‌بندی شود تا کار داوری که از حساس ترین مراحل است با دقت بالا و توسط مراجع تخصصی و ذی‌صلاح انجام شود. براین اساس در رشته‌های فنی و مهندسی شاهد تقسیم‌بندی آثار به زیرمجموعه‌های زیر بودیم:
1- مهندسی کشاورزی – بیوتکنولوژی
2- مهندسی برق
3- مهندسی صنایع – مدیریت
4- مهندسی شیمی- مهندس مواد
5- مهندسی عمران – ساخت و ساز
6- مهندسی مواد و متالوژی
7- مهندسی کامپیوتر
8- مهندسی مکانیک
9- مهندسی روباتیک
و در حوزه علوم انسانی نیز آثار به زیرمجموعه‌های زیر تقسیم‌بندی شد:
1- علوم اجتماعی
2- اقتصاد
3- معماری و شهرسازی
4- روانشناسی و علوم تربیتی
5- تاریخ
6- جغرافیا
7- علوم سیاسی
8- حقوق
9- مدیریت و حسابداری
سایر بخش‌ها نیز عبارت بودند از هنر و ادبیات و علوم پزشکی.
 در مجموع 1123 اثر ثبت شده در دبیرخانه در 21 حوزه تخصصی داوری ‌شد.
د رپایان بیانیه نیز به چگونگی انتخاب نفرات برتر اشاره شده است:
مبنای داوری آثار نیز محول شدن هر حوزه به یکی از دانشگاه‌ها بود. براین اساس دانشگاه‌ تهران، دانشگاه صنعتی شریف، دانشگاه شهید بهشتی،  دانشگاه شاهد، دانشگاه علم و فرهنگ و دانشگاه سوره و تعدادی از مراکز پژوهشی همکار در برگزاری این جشنواره، مسوولیت داوری آثار در حوزه های 21 گانه را به تناسب تخصص های موجود در دانشگاه بعهده گرفتند که جا دارد در اینجا از اعضای محترم هیات علمی این دانشگاه ها که با وجود مشغله  های فراوان، با حساسیت داوری آثار جشنواره را  به انجام رساندند،  نهایت تشکر را داشته باشم.
به پیشنهاد شورای سیاستگذاری جشنواره که  سیاست ها و راهبردهای کلی را در جهت برگزاری مناسب تر این مسابقه ملی طرح ریزی می نمود، مقرر شد که از هر حوزه سه نفر بعنوان رتبه های برتر مورد تقدیر قرار گیرد. این پیشنهاد در کمیته علمی جشنواره مورد بررسی قرار گرفت و در نهایت منجر به طراحی مقیاسی کمی برای تعیین سه نفر برگزیده در هر حوزه گشت. بر اساس این تصمیم فرم های داوری آثار طراحی شد و نمره 100 بعنوان حداکثر نمره تعیین شد. بنابراین فرایند رتبه های اول می بایست نمره ای بالاتر از 90  را کسب کنند، رتبه دوم بالاتر از 80 و رتبه سوم بالاتر از 70. برای نمره های بالاتر از 60 نیز مقام " شایسته تقدیر" در نظر گرفته شد.

 برای مشاهده اسامی برگزیدگان جشنواره ایثارگران پژوهشگر بر روی این قسمت کلیک نمایید

درباره ایسپا
مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران (ایسپا) وابسته به جهاد دانشگاهی در راستای توسعه علمی و تحقیقاتی کشور و با قصد رفع نیاز سازمانها و نهادهای تصمیم گیر ، ضرورت توجه به افکار عمومی و لزوم بهره گیری از مشارکت و دیدگاههای شهروندان در بهبود و توسعه امور کشور در عرصه های مختلف، از سال 1380 فعالیت خود را آغاز کرده است.
برخی کارفرمایان
Alternate Text
Alternate Text
تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
Copyright ©2024 ispa.ir All rights reserved. Powered & Designed by WebTakin.ir