ایسپا به دنبال جذب گواهینامه بین المللی امنیت اطلاعات است
ایسپا به دنبال جذب گواهینامه بین المللی امنیت اطلاعات است
چهار شنبه, 15 فروردین,1397

ایسپا به دنبال جذب گواهینامه بین المللی امنیت اطلاعات است

معاون پژوهشی ایسپای جهاددانشگاهی گفت ایسپا به سمتی می‌رود که گواهینامه بین‌المللی را در بحث امنیت اطلاعات را نیز دریافت کند.

به گزارش روابط عمومی ایسپا، مهدی رفیعی در گفت و گو با خبرنگار ایسنا منطقه خراسان‌جنوبی، اظهارکرد: اصلی ترین طرح ایسپا طی امسال پیمایش ملی فرهنگ سیاسی مردم ایران است که موج اول این پیمایش سال 84 توسط ایسپا به صورت خویش فرمایی اجرا شده است.

وی با اشاره به اینکه سال گذشته نیزکارهای مطالعاتی موج دوم انجام شده است، افزود: مجری اصلی این طرح را ایسپا بر عهده داشته اما مرکز بررسی های استراتژیک ریاست جمهوری، پژوهش‌های فرهنگ هنر و ارتباطات و معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری و معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی نیز از این طرح حمایت و بخشی از هزینه های طرح را متقبل شده‌اند.

معاون پژوهشی ایسپای جهاددانشگاهی ادامه داد: پرسش نامه طرح آماده و پایلود طرح اجرا شده است و فروردین ماه کار اجرای ملی انجام خواهد شد و طی چند ماه آینده نتایج قابل بهره برداری خواهد بود.

رفیعی تصریح کرد: در این طرح سعی شده  بصورتی سوالات پرسش نامه و چرچوب مفهومی طراحی شود تا قابلیت مقایسه با سال 84 و تحولات این حوزه قابل رصد باشد.

وی بیان کرد: اما با توجه به تحولات جدید شاخص‌های جدیدی را به کار اضافه و برخی شاخص‌ها را حذف کنیم اما شاکله اصلی همان کار قبلی بوده و این طرح کار بزرگ، کم نظیر و بی‌نظیری است.

معاون پژوهشی ایسپای جهاددانشگاهی اضافه کرد: 25 تا 30 شاخص فرهنگی سیاسی کشور در این کار رصد می‌شود که نتایج آن ارائه و بخشی به اطلاع مردم خواهد رسید

رفیعی با اشاره به فعالیت کارگروه های مطالعاتی متفاوت در ایسپا اضافه کرد: یکی از گروه‌های فعال گروه زنان و خانواده است که یکی از برنامه های مدنظر اجرای پیماشی ملی در حوزه زنان و خانواده با رویکرد جدید بود تا طرح های انجام شده در این حوزه هم پوشانی نداشته باشد.

وی یاداور شد: با توجه به هزینه های پیمایش های ملی بدنبال جذب اسپانسر هستیم که در صورت جذب آن پیمایش ملی زنان و خانواده طی امسال با رویکرد متفاوت با طرح های قبلی انجام خواهد شد.

معاون پژوهشی ایسپای جهاددانشگاهی گفت: در گروه مطالعاتی مسائل و آسیب های اجتماعی نیز در نظر داریم طرحی انجام شود اما هنوز جزئیات طرح ارائه نشده است.

رفیعی با اشاره به اینکه طرح های ملی به دو شکل انجام می‌شود، تصریح کرد: در برخی طرح ها ملی تمام استان ها درگیر آن هستند و نتایج به تک تک استان ها تعمیم داده می‌شود و برخی از طرح‌های ملی طرح نمونه ای خوشه ای چند مرحله ای است که تعدادی استان را شامل می‌شود که نتایج قابل تعمیم به استان ها نیست اما نتایج ملی متفاوت نیست.

وی با اشاره به اینکه بسته به بودجه و حجم نمونه ها نوع اجرای طرح های ملی انجام می‌شود، افزود: بسیاری از طرح های خوشه ای قابلیت این را دارد که استان ها به صورت اجرایی در آمده و ایسپای مرکز نیز آمادگی دارد طرح ها پرسشنامه و  تجربیات را در اختیار شعب قرار دهد.

معاون پژوهشی ایسپای جهاددانشگاهی اظهارکرد: در سال گذشته نرم افزار نظرسنجی سبز توسط افراد ایسپا طراحی شد که این نرم افزار کاغذ را فرآیند جمع‌آوری اطلاعات حذف می‌کند و دریافت اطلاعات با تبلت انجام می‌شود.

رفیعی با اشاره به اینکه این نرم افزار امکان نظارت را بر پرسشگر بیشتر می‌کند، ادامه داد: با استفاده از GPSکنترل پرسشگر انجام می‌شود ساعت شروع و پایان مصاحبه ضبط و امکان ارسال آنلاین و افلاین اطلاعات وجود دارد.

وی ادامه داد: این نرم افزار در چند طرح ملی در سال گذشته انجام و شعب در حال تجهیز هستند و در حال حضر به لحاظ نرم افزاری مشکلی نداریم اما در بحث سخت افزاری حمایت از شعب را شروع کرده ایم و بخشی از تبلت ها از طرف ایسپا تجهیز و برخی توسط خود شعب انجام شود.

معاون پژوهشی ایسپای جهاددانشگاهی گفت: پیش بینی می‌شود تا پایان سال و بتواینم طرح های ملی را با تبیلت و این نرم افزار انجام شود.

رفیعی تصریح کرد: نظر سنجی علی رغم ساده‌ای که به نظر می‌رسد دارای پیچیگیدی‌های خاصی است که اگر اصول رعایت نشود نتایح به دست آمده صحیح نخواهد بود.

وی با اشاره به اینکه در کنار علم و رعایت فنون علمی تجربه بسیار مهمی است، تاکید کرد:  مواردی که در اثر تجربه ایسپا به دست آورده کمک کرده هر سال دقت نظر سنجی بیشتر باشد که زنجیره فرآیند نظرسنجی از مراحل مطالعات اکتشافی تا چارچوب مفهومی و تهیه پرسش نامه تا نمونه گیری و گرودآوری اطلاعات باید با دقت تمام انجام شود تا  نظرسنجی اطلاعات خوبی داشته باشد.

معاون پژوهشی ایسپای جهاددانشگاهی ادامه داد: حاصل این تجربه جمع و در انتخابات گذشته ایسپا با خطای کمتر از یک درصد نرخ مشارکت و میزان ارای کاندیدا ها را جمع آوری کند.

رفیعی یادآور شد: بحث امنیت اطلاعات برای ایسپا بسیار مهم است و ایسپا به سمتی میرود که  گواهینامه بین‌المللی را در بحث امنیت اطلاعات را نیز دریافت کند.

وی خاطر نشان کرد: طی  16 سال فعالیت ایسپا مشکلی نداشته‌ایم و هر کارفرمایی که با ایسپا کار کرده به امانت‌داری ایسپا اذعان دارد و مشکلی نداشته است.

 

درباره ایسپا
مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران (ایسپا) وابسته به جهاد دانشگاهی در راستای توسعه علمی و تحقیقاتی کشور و با قصد رفع نیاز سازمانها و نهادهای تصمیم گیر ، ضرورت توجه به افکار عمومی و لزوم بهره گیری از مشارکت و دیدگاههای شهروندان در بهبود و توسعه امور کشور در عرصه های مختلف، از سال 1380 فعالیت خود را آغاز کرده است.
برخی کارفرمایان
Alternate Text
Alternate Text
تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
Copyright ©2024 ispa.ir All rights reserved. Powered & Designed by WebTakin.ir