مازني نماينده مردم تهران: ايسپا؛ نقش آفرینی در دوره فراپیچیده
مازني نماينده مردم تهران: ايسپا؛ نقش آفرینی در دوره فراپیچیده
یکشنبه, 18 تیر,1396

مازني نماينده  تهران در مجلس دهم شوراي اسلامي:

 ايسپا؛ نقش آفرینی در دوره فراپیچیده

حجت السلام و المسلمين جناب آقاي احمد مازني؛ نماينده  تهران در مجلس دهم شوراي اسلامي، به منظور آشنايي بيشتر با اهداف و فعاليت هاي ايسپا به دعوت مركز افكارسنجي دانشجويان ایران(ایسپا) در روز شنبه 17 تيرماه 1396 از ایسپا بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومي ايسپا، در ابتداي اين ديدار که با حضور کلیه اعضای مرکز تشکیل شده بود، محمد آقاسي رئيس مركز افكارسنجي دانشجويان ايران ضمن خیر مقدم، به بيان تاريخچه تاسيس جهاددانشگاهي، بخش های مختلف معاونت فرهنگی و حوزه فعاليت هاي ایسپا پرداخت.

ضرورت گسترش تعاملات میان مجلس شورای اسلامی و مجموعه ایسپا

محمد آقاسي در ادامه به شرح تاريخچه مركز افكارسنجي دانشجويان ايران(ايسپا) پرداخت:‌ »مركز افكارسنجي دانشجويان ايران از سال 1380 تشكيل شد و طي اين سال ها قریب به 2600 طرح پ‍ژوهشي با محوریت نظرسنجي بوده است را اجرا كرده است. وی تاکید کرد: «آخرين نظرسنجي ايسپا براي انتخابات 96 بود كه توانستيم با خطاي كمتر از 1درصد انتخابات را پيش بيني كنيم. يكي از معضلات اصحاب انديشه و علوم انساني اين بوده است كه آيا مي شود رفتار انتخاباتي مردم ايران را پيش بيني كرد؟ مردم ايران مبتني بر هيجان و احساس رفتار مي كنند يا مبتني بر عقل و منطق؟ انتخابات اخير و درستي نظرسنجي ايسپا اثبات كرد كه مي توان رفتار انتخاباتي مردم را پيش بيني كرد».

رييس مركز افكارسنجي همچنین بر تعامل بیشتر با نمایندگان و مجموعه مجلس شورای اسلامی تاکید نمود و  گفت: « برخي از آن اطلاعاتي كه از نظرسنجي هاي انجام گرفته به صورت مستمر گزارش مي شود نياز دارد كه درباره آن بحث و گفتگو كرد و گاهي اوقات نظرات نمايندگان را بشنويم. لذا پيشنهاد مي كنيم هرازچندگاهي نشست مشتركي ايسپا با كميسيون فرهنگي داشته باشد تا آخرين داده ها را از وضعيت فرهنگي كشور خدمت نمایندگان ارائه كنيم.» در ادامه این نشست فاطمه فلاح، معاون اجرایی و نیز آقایان رفیعی و نسرانی معاون پژوهشی و سرپرست معاونت ارتباطات و اطلاع رسانی ایسپا به تشریح مجموعه تحت مدیریت خویش پرداختند.

 

ضرورت رویارویی علمی با فرابحران های اجتماعی

سپس حجت السلام و المسلمين جناب آقاي مازني ضمن تشكر از توضيحات رئيس ايسپا و معاونين گفت: «جهاددانشگاهي نهادي معتدل است و مشي علمي و دانشگاهي خود را نيز حفظ كرده است و جز معدود نهادهايي است كه مردمي مانده و از جناح هاي سياسي و دولت ها مستقل است و يك ارتباطي را با رهبري براي خود تعريف كرده است. در عین حال نزديك به موسسه هاي مردم نهاد دارد حركت مي كند و در كارها نيز موفق بوده است. جهاددانشگاهي مي تواند الگو براي بخش هاي ديگر علمي، پژوهشي، اقتصادي، اجتماعي و فرهنگي كه شايد از اين جهت كمتر توجه شده است، باشد».

وي در ادامه اظهار كرد: «ما در عصر فراپيچده هستيم به اين منظور كه بحران ها و معضلات ها از حالت عادي خارج شده و به صورت فرابحران تبديل شده است. بنظر مي رسد كه هم نظام قانون گذاري ما و هم نظام مديريت، برنامه ريزي و اجرايي ما و مجموع اركان حكومت نيازمند به كار علمي هستند تا در اين فضاي فراپيچيده وارد شود و حرفي براي گفتن داشته باشد و ایسپا می تواند در این زمینه نقش آفرینی نماید».

مازني گفت: «حوزه پژوهش يك حوزه مظلومي است كه بخشي از اين مظلوميت به خود پژوهشگران برمي گردد كه پژوهشگران رفتارهاي غيرعلمي از خود بروز نمي دهند و از طرف ديگر مديران نگاه علمي به پژوهش ندارند و مي خواهند پژوهشي انجام شود كه نتيجه آن به نفع آن دستگاه و مديريت باشد».

نماينده مجلس دوره دهم با اشاره به موفقيت ايسپا در نظرسنجي هاي انتخاباتي گفت:‌« نظرسنجي ايسپا نزديك به واقعيت هستند،  و این گونه تعريف و شناخته مي شود. در این زمینه چند موسسه معتبر وجود دارد که یکی از آنها ایسپاست که مي تواند با توجه به اعتمادي كه از لحاظ علمي براي خود به وجود آورده است، بر روي مقامات ارشد كشور، تاثيرگذار باشد. اين كمك ايسپا مي تواند به صورت آشنايي با نواقصي كه در جامعه وجود دارد و هم اصلاحيه هايي كه لازم است صورت بگيرد به سمع و نظر بزرگان كشور برسد و مي تواند برای اراده  اصلاح معضلات و مشکلات تاثیرگذار باشد».

حجت السلام مازني در خاتمه اظهار كرد:‌ » طرحي به نام طرح گفتگوي ملي در پارلمان را بنده مطرح كردم. گفتگوي ملي سه مبنا دارد: قانون اساسي، انديشه امام، سياست هاي ابلاغي رهبري كه مي توان با اين سه مبنا، مشتركات را مي توان پيدا و گفتگو كرد. شروع اين طرح گفتگوي ملي در پارلمان از مجلس است تا مفهوم گفتگو را بتوانيم گسترش دهيم. موضوعات اشتغال، آسيب هاي اجتماعي، آب، محيط زيست همگي از دغدغه هاي هر دو جناح سياسي است كه با گفتگو و تعامل مي توان براي اين معضلات راه حلي پيدا كرد».

عضویت افتخاری نماینده تهران به عنوان پژوهشگر مهمان

در ادامه نشست احمد مازنی نماینده مجلس شورای اسلامی از مجموعه ایسپا بازدید به عمل آورد و با حضور در «سايت تلفني» و «سایت ورود اطلاعات» ايسپا از نزدیک با روندهای اجرایی در ایسپا آشنا گردید. در پایان این بازدید، به پاس خدمات علمی ایشان در حوزه پژوهش حکم عضویت افتخاری پژوهشگران مهمان ایسپا از سوی محمد آقاسی به ایشان اعطا گردید. در متن این حکم آمده است: « علم و دانش علاوه بر فضیلت فردی، می‏تواند موجد گسترش همه‏جانبه پیشرفت و عدالت در سراسر ایران اسلامی و نیز موجب ارتقای فرهنگ عمومی و رفاه اجتماعی باشد. در راستای مساعی علمی و عملی و نیز نظر به سوابق ارزنده و تجربه  گرانسنگ جنابعالی بدین وسیله به عنوان عضو افتخاری «پژوهشگران مهمان» مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران(ایسپا) منصوب می‏شوید.» در پایان حکم ابراز امیدواری شده که با این همراهی و همکاری شاهد توسعه روز افزون و شکوفایی بیش از پیش و نیز رشد و ارتقاء جایگاه ایسپا باشیم.

 

 

 

درباره ایسپا
مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران (ایسپا) وابسته به جهاد دانشگاهی در راستای توسعه علمی و تحقیقاتی کشور و با قصد رفع نیاز سازمانها و نهادهای تصمیم گیر ، ضرورت توجه به افکار عمومی و لزوم بهره گیری از مشارکت و دیدگاههای شهروندان در بهبود و توسعه امور کشور در عرصه های مختلف، از سال 1380 فعالیت خود را آغاز کرده است.
برخی کارفرمایان
Alternate Text
Alternate Text
تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
Copyright ©2024 ispa.ir All rights reserved. Powered & Designed by WebTakin.ir