بررسی نگرش‌های افراد در مورد خانواده( کد: 345)
کارفرمایی
<p style="text-align: center"><span style="color: #0000ff"><strong><span style="font-size: small"><span style="font-family: Tahoma">بررسی نگرش&zwnj;های افراد در مورد خانواده</span></span></strong></span></p> <p style="text-align: justify"><span style="font-size: small"><span style="font-family: Tahoma">این پژوهش با هدف نگرش&zwnj;های افراد در مورد خانواده و موضوعات مرتبط توسط مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران (ایسپا) انجام شده است. <br /> سیمای پاسخگویان نشان می&zwnj;دهد که&nbsp; 50.1 پاسخگویان&nbsp; مرد و 49.9 زن&nbsp; می&zwnj;باشند و میانگین سنی پاسخگویان 33 سال می&zwnj;باشد و اکثر پاسخگویان (29.2درصد) دیپلمه هستند. <br /> براساس نتایج این پژوهش اکثریت قریب به اتفاق پاسخگویان (5/93 درصد) اهمیت زیادی برای خانواده در زندگی خود قائل هستند. لازم به ذکر است نتایج با پژوهش مشابهی که در سال 1379 انجام شده بود مقایسه شده است. از نظر55 درصد افراد، پایه و اساس ازدواج، عشق می&zwnj;باشد. به عبارت دیگر تنها 9/23 درصد افراد شیوه سنتی انتخاب همسر را برای تشکیل خانواده مناسب می&zwnj;دانند. این نگرش به ویژه در میان جوانان بیشتر بوده است، به گونه&zwnj;ای که 4/77 درصد افراد گروه سنی 16 تا 25 سال و 7/72 درصد افراد گروه سنی 26 تا 35 سال عشق را به عنوان پایه و اساس ازدواج بیان کرده&zwnj;اند. همچنین در خصوص دیدگاه افراد در مورد مهم ترین ویژگی&zwnj;های زن باید گفت همسر خوبی بودن، مادر خوبی بودن و مذهبی بودن را به عنوان مهمترین صفات و ویژگی&zwnj;های یک زن معرفی کرده&zwnj;اند و تحصیلات به عنوان یکی از ویژگی&zwnj;های مهم زن اهمیت بیشتری یافته است. نزدیک به 20 درصد پاسخگویان گفته&zwnj;اند ازدواج ضروری نیست و لازم نیست که آدم حتماً ازدواج کند. موافقت با تعدد زوجات در سال 1384 بیشتر شده است. در حالی که در سال 1379 تنها 5/11 درصد افراد با تعدد زوجات موافق بوده&zwnj;اند، نسبت این افراد در سال 1384 به 4/16 درصد افزایش پیدا کرده است. نسبت افرادی که طلاق را امر موجه و قابل قبولی می&zwnj;دانند از&nbsp; &nbsp; 3/6 درصد در سال 1379 به 5/7 درصد در سال 1384 افزایش پیدا کرده است. پذیرش سقط جنین به عنوان یک امر موجه و قابل قبول نیز در سال 1384 بیشتر شده است. همچنین برای حدود 20 درصد پاسخگویان همسایگی با زن و مردی که بدون آنکه ازدواج کرده باشند در یک خانه با هم زندگی می&zwnj;کنند مساله مهمی نبوده است. همچنین نسبت افرادی که در هر حال فحشا را غیرقابل قبول ارزیابی کرده&zwnj;اند از 8/96 درصد در سال 1379 به 2/93 درصد در سال 1384 کاهش پیدا کرده است.2/6 درصد پاسخگویان همجنس&zwnj;گرایی را امر موجهی می&zwnj;دانند. حدود 10 درصد افراد با صاحب فرزند شدن یک زن بدون اینکه ازدواج رسمی کرده باشد مخالفتی نداشتند.<br /> </span></span></p>
درباره ایسپا
مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران (ایسپا) وابسته به جهاد دانشگاهی در راستای توسعه علمی و تحقیقاتی کشور و با قصد رفع نیاز سازمانها و نهادهای تصمیم گیر ، ضرورت توجه به افکار عمومی و لزوم بهره گیری از مشارکت و دیدگاههای شهروندان در بهبود و توسعه امور کشور در عرصه های مختلف، از سال 1380 فعالیت خود را آغاز کرده است.
برخی کارفرمایان
Alternate Text
Alternate Text
تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
Copyright ©2024 ispa.ir All rights reserved. Powered & Designed by WebTakin.ir