<p><span style="font-size: small;"><span style="font-family: Tahoma;">طرح پژوهشی "بررسی شیوه های نظارت بر فرآیند تولید نان و میزان سرانه مصرف و ارتباط آنها با فرهنگ تولید ، نگهداری و مصرف این کالا در شهرستان خرم آباد"به صورت کارفرمایی درشهریورماه 88 در شهرستان خرم آباد اجراشد.روش تحقیق پیمایشی و از نوع توصیفی است.جامعه آماری پژوهش شامل 5 گروه مصرف کنندگان نان ،نانوایان ،بازرسان کارخانه آرد ،بازرسان ناظر بر نانواییها در فرمانداری و بازرسان مرکز بهداشت ناظر بر نانواییهامی باشد.</span></span><br />
<span style="font-size: small;"><span style="font-family: Tahoma;">حجم نمونه مصرف کنندگان 400 و روش نمونه گیری این گروه چند مرحله ای ترکیبی می باشد.حجم نمونه نانوایان 191 نمونه و بازرسان مرکز بهداشت 30 نمونه وروش نمونه گیری تصادفی ساده است .جهت گرد آوری اطلاعات از بازرسان کارخانه آرد و بازرسان نانواییهادر فرمانداری تمام شماری صورت گرفتو حجم نمونه آنها به ترتیب 8 و 16 نفر می باشد.</span></span></p>
<p><span style="font-size: small;"><span style="font-family: Tahoma;"> </span></span></p>