ارزیابی دیدگاه شهروندان تهرانی درباره جشنهای ایام ا.. دهه فجر( کد: 296)
کارفرمایی
شهروندان بالای 15سال تهران
<p style="text-align: center"><span style="color: #0000ff"><strong><span style="font-size: small"><span style="font-family: Tahoma">ارزیابی دیدگاه شهروندان تهرانی درباره جشنهای ایام ا.. دهه فجر</span></span></strong></span></p> <p style="text-align: justify"><span style="font-size: small"><span style="font-family: Tahoma">این گزارش توسط ایسپا و با سفارش ستاد برگزاری مراسم دهه فجر سازمان تبلیغات اسلامی در اسفند ماه 1385 به &laquo;ارزیابی دیدگاه شهروندان تهرانی درباره جشنهای ایام ا.. دهه فجر&raquo; پرداخته است. در بررسی باورها و نگرشهای مردم در مورد جشنهای ایام ا.. دهه فجر که موضوع اصلی این مطالعه بود، دیدگاه آنها در مورد ابعاد مختلف این مراسم از جمله میزان حضور و مشارکت مردم در جشنهای مذهبی یا ملی، پیگیری برنامه&zwnj;های دهه فجر، میزان حضور مردم در جشنها و مراسم&not;های دهه فجر، بررسی علت عدم حضور مردم و آشنایانشان در مراسم و راهپیماییهای دهه فجر، میزان شادی بخش بودن جشنها، اولویت&zwnj;بندی جشنها (جشنهای مذهبی، باستانی، انقلابی) به لحاظ اهمیت....... پرسیده شد. همچنین این تحقیق بر اساس روش پیمایشی انجام شده؛ جمع&zwnj;آوری اطلاعات از طریق پرسشنامه بوده و جمعیت نمونه 600 نفر از شهروندان بالای 15 سال ساکن شهر تهران را در بر گرفته و میانگین سنی پاسخگویان نیز 35 سال بوده است.<br /> &nbsp;بر اساس این نظرسنجی، 67.7 درصد پاسخگویان در اعیاد و جشنهای ملی شرکت کرده&zwnj;اند. به عقیده نیمی از پاسخگویان (50.9 درصد) دهه فجر صرفا یک جشن مربوط به انقلاب است، در حالیکه 42.9 درصد گمان می&zwnj;کنند این دهه، یک جشن ملی است. با این حال بنا بر نظرات 38.6 درصد پاسخگویان، حفظ نظام جمهوری اسلامی، هدف اصلی از برگزاری مراسم دهه فجر است. 34.5 درصد نیز زنده نگاه داشتن یاد و خاطره روزهای انقلاب را به عنوان هدف اصلی عنوان کرده&zwnj;اند. منسجم و هماهنگ کردن مردم در برابر دشمنان با 13.6 درصد، و سنجیدن مردم توسط مسئولین که ببینند مردم چقدر از آنها اطاعت می&zwnj;کنند نیز با 6 درصد پاسخها در رده&zwnj;های بعدی جای داشتند. خلاصه اینکه بیش از دو-سوم پاسخگویان (68.7 درصد) بیشتر با یک مراسم ساده برای دهه فجر موافقند تا اینکه پر زرق و برق باشد. در حالی که تنها 12.5 درصد مراسم پر زرق و برق را ترجیح می&zwnj;دهند. همچنین در اولویت&zwnj;بندی جشنها و اعیاد از نگاه پاسخگویان، جشنها و اعیاد دینی و مذهبی در درجه اول اهمیت، جشنها و اعیاد ملی و باستانی تنها با کمی اختلاف در درجه دوم، و جشنها و اعیاد انقلابی با اختلافی بسیار زیاد در درجه سوم اهمیت قرار دارند.<br /> &nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; <br /> </span></span></p>
درباره ایسپا
مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران (ایسپا) وابسته به جهاد دانشگاهی در راستای توسعه علمی و تحقیقاتی کشور و با قصد رفع نیاز سازمانها و نهادهای تصمیم گیر ، ضرورت توجه به افکار عمومی و لزوم بهره گیری از مشارکت و دیدگاههای شهروندان در بهبود و توسعه امور کشور در عرصه های مختلف، از سال 1380 فعالیت خود را آغاز کرده است.
برخی کارفرمایان
Alternate Text
Alternate Text
تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
Copyright ©2025 ispa.ir All rights reserved. Powered & Designed by WebTakin.ir