ارزيابي شهروندان از طرح تحول اقتصادی دولت(2-352)
خویش فرمایی
شهروندان 15 سال به بالای تهران
<p style="text-align: center"><span style="color: #0000ff"><strong><span style="font-size: small"><span style="font-family: Tahoma">ارزيابي شهروندان از طرح تحول اقتصادی دولت</span></span></strong></span></p> <p style="text-align: justify"><span style="font-size: small"><span style="font-family: Tahoma">این نظرسنجی معطوف به بررسی ارزيابي شهروندان از طرح تحول اقتصادی دولت می باشد که در مرداد ماه 87&nbsp; به صورت خویش فرمایی و توسط ایسپا انجام شد. جامعۀ آماری این طرح کلیۀ شهروندان 15 سال به بالای تهران از کلیه اقشار و گروه&zwnj;های اجتماعی مناطق 22گانه شهر تهران را در بر می&zwnj;گیرد. حجم نمونه این طرح 1033 نفر می&zwnj;باشد که با روش نمونه&zwnj;گیری چند مرحله&zwnj;ای نسبت به انتخاب نمونه&zwnj;ها اقدام گردید.<br /> سیمای پاسخگویان بدین قرار است که 1/51 درصد از پاسخگویان مرد و 9/48 درصد زن هستند. بیشترین افراد پاسخگو (6/28 درصد ) زیر 25 سال و 4/56 درصد دارای تحصیلات متوسطه می باشند.<br /> یافته&zwnj;های به دست آمده نشان می&zwnj;دهد که63.5 درصد از شهروندان اظهار داشته&zwnj;اند نام طرح تحول اقتصادی را شنیده&zwnj;اند با این تفاوت که 26.1 درصد آن ها هیچ اطلاعی از آن ندارند و 26.7 درصد آن ها نیز گفته&zwnj;اند اجرای این طرح باعث بدتر شدن اوضاع اقتصادی مملکت می&zwnj;شود. شایان ذکر است که 61 درصد شهروندان اظهار کرده&zwnj;اند با حذف یارانه&zwnj;ها مخالف هستند همین طور 52.7 درصد شهروندان بیان داشته&zwnj;اند فرم مربوط به اطلاعات اقتصادی خانوارها را جهت تکمیل به منظور پرداخت یارانه&zwnj;ها از سوی دولت تهیه&zwnj; نکرده&zwnj;اند و 22.1 درصد شهروندان هدف اصلی دولت از اجرای طرح تحول اقتصادی را بهبود وضعیت اقتصادی مردم و کشور 38.3 درصد شهروندان نیز از هدف دولت در این خصوص اظهار بی&zwnj;اطلاعی کرده&zwnj;اند و مابقی پاسخگویان نیز با درصدهای پایین دلایل دیگری از جمله : کنترل گرانی و کاهش تورم ، هدفمند کردن يارانه&zwnj;ها، کم کردن فاصله اقتصادي و برقراری عدالت، ضعيف شدن بنيان مالي مردم و افزایش قیمت&zwnj;ها اطلاع از اوضاع اقتصادی و اخذ مالیات، محبوبیت برای رای آوردن را به عنوان هدف دولت از اجرای این طرح بیان کرده اند. <br /> </span></span></p>
درباره ایسپا
مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران (ایسپا) وابسته به جهاد دانشگاهی در راستای توسعه علمی و تحقیقاتی کشور و با قصد رفع نیاز سازمانها و نهادهای تصمیم گیر ، ضرورت توجه به افکار عمومی و لزوم بهره گیری از مشارکت و دیدگاههای شهروندان در بهبود و توسعه امور کشور در عرصه های مختلف، از سال 1380 فعالیت خود را آغاز کرده است.
برخی کارفرمایان
Alternate Text
Alternate Text
تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
Copyright ©2025 ispa.ir All rights reserved. Powered & Designed by WebTakin.ir