بررسی نظرات شرکت‌کنندگان در سومین سمپوزیوم بین‌المللی روابط عمومی (کد306)
کارفرمایی
کلیه شرکت‌کنندگان در سمپوزیوم‌
<p style="text-align: center"><span style="color: #0000ff"><strong><span style="font-size: small"><span style="font-family: Tahoma">بررسی نظرات شرکت&zwnj;کنندگان در سومین سمپوزیوم بین&zwnj;المللی روابط عمومی</span></span></strong></span></p> <p style="text-align: justify"><span style="font-size: small"><span style="font-family: Tahoma">این نظرسنجی معطوف به بررسی نظرات شرکت&zwnj;کنندگان در سومین سمپوزیوم بین&zwnj;المللی روابط عمومی است. داده&zwnj;های لازم به وسیله پرسشنامه استاندارد گردآوری شده است. نمونه&not;ها بر اساس روش نمونه&zwnj;گیری&nbsp; تصادفی ساده&nbsp; انتخاب شده است. این گزارش توسط ایسپا به پیشنهاد دبیرخانه چهارمین سمپوزیم بین المللی روابط عمومی در تاریخ17/5/86&nbsp; به &laquo;نظرات شرکت&zwnj;کنندگان در سومین سمپوزیوم بین&zwnj;المللی روابط عمومی&raquo; پرداخته است.<br /> &nbsp;در ارزیابی&zwnj;های انجام گرفته دیدگاه افراد نسبت به اطلاع&zwnj;رسانی خوب بوده و تنها حدود 30 درصد نگرش بدی نسبت به شیوه اطلاع&zwnj;رسانی داشتند. در مورد اجرای برنامه&zwnj;های سمپوزیوم تنها حدود 20 درصد معتقد بودند که برنامه&zwnj;ها مطابق زمان اعلام شده انجام نگرفته است. از پذیرایی&zwnj;های برنامه نیز اکثریت رضایت داشتند و تنها 25 درصد در این مورد رضایت نداشتند، البته حدود 50 درصد از پذیرایی میان برنامه ناراضی بوده&zwnj;اند. در مورد امکانات رفاهی نیزحدود 40 درصد ناراضی بودند و امکانات را ضعیف می&zwnj;دانستند. در مورد ارزیابی سطح سخنرانی تنها 8 درصد سطح علمی برنامه را ضعیف می&zwnj;دانستند و بقیه پاسخگویان سطح علمی برنامه را خوب ارزیابی نمودند. این مساله در مورد ارزیابی تسلط سخنرانان نیز صدق می&zwnj;کند و بیشتر افراد سخنرانان را مسلط بر موضوع ارزیابی نمودند. همچنین اکثر پاسخگویان بر این اعتقاد بودند که سخنرانی&zwnj;های صورت گرفته یافته&zwnj;های جدید زیادی داشته و تنها 7 درصد منکر این موضوع بودند. نتیجه تحقیقات این نکته را نیز نشان می&zwnj;دهد که اکثر پاسخگویان موضوعات مطرح شده در سخنرانی را متنوع دانستند. اما اکثریت افراد بر کم بودن سخنرانان خارجی نیز تاکید داشتند. در این تحقیق افراد، بهترین&zwnj;ها و ضعیف&zwnj;ترین&zwnj;ها را نیز انتخاب کردند که به سخنرانان، موضوع سخنرانی و عناوین آن برمی&zwnj;گردد. در ادامه، ارزیابی کلی پاسخگویان از سمپوزیوم نشان داده است که 8.1 درصد از شرکت&zwnj;کنندگان در سمپوزیوم آن را&nbsp; بسیارخوب ارزیابی نمودند، همچنین 56.8 درصد نیز این سمپوزیوم را خوب، 29.7 درصد متوسط، 3.4 درصد ضعیف و 1.4 درصد بسیار ضعیف ارزیابی نمودند که نشان&zwnj;دهنده رضایت جمعی و کلی از سمپوزیوم می&zwnj;باشد. در پایان، پاسخگویان انتقادات اساسی خود را بیان نمودند که نداشتن گوشی ترجمه، عدم جذب مخاطبان، ضعف خدمات ارتباطی، پذیرایی، عدم شعف، آموزشی نبودن و.... را گوشزد نمودند.<br /> </span></span></p>
درباره ایسپا
مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران (ایسپا) وابسته به جهاد دانشگاهی در راستای توسعه علمی و تحقیقاتی کشور و با قصد رفع نیاز سازمانها و نهادهای تصمیم گیر ، ضرورت توجه به افکار عمومی و لزوم بهره گیری از مشارکت و دیدگاههای شهروندان در بهبود و توسعه امور کشور در عرصه های مختلف، از سال 1380 فعالیت خود را آغاز کرده است.
برخی کارفرمایان
Alternate Text
Alternate Text
تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
Copyright ©2025 ispa.ir All rights reserved. Powered & Designed by WebTakin.ir