ارزیابی دیدگاه شرکت‌کنندگان از اولین جشنواره خاطرات تلخ و شیرین زندگی دانشجویی (کد305)
کارفرمایی
کلیه شرکت‌کنندگان در جشنواره
<p style="text-align: center"><span style="color: #0000ff"><strong><span style="font-size: small"><span style="font-family: Tahoma">&nbsp;ارزیابی دیدگاه شرکت&zwnj;کنندگان از اولین جشنواره خاطرات تلخ و شیرین زندگی دانشجویی</span></span></strong></span></p> <p style="text-align: justify"><span style="font-size: small"><span style="font-family: Tahoma">این نظرسنجی معطوف به ارزیابی دیدگاه شرکت&zwnj;کنندگان از اولین جشنواره خاطرات تلخ و شیرین زندگی دانشجویی است. داده&zwnj;های لازم به وسیله پرسشنامه استاندارد شده گردآوری شده است. نمونه&not;ها بر اساس روش نمونه&zwnj;گیری تصادفی ساده انتخاب شده است.&nbsp; این گزارش توسط ایسپا به پیشنهاد دبیرخانه اولین جشنواره دانشجویی تلخ و شیرین در تاریخ&nbsp; مرداد ماه 1386 به &laquo;ارزیابی دیدگاه شرکت&zwnj;کنندگان از اولین جشنواره خاطرات تلخ و شیرین زندگی دانشجویی&raquo; پرداخته است.<br /> ارزیابی کلی پاسخگویان از برنامه&zwnj;های جشنواره بدین ترتیب می&not;باشد که در این ارزیابی 12.3 درصد از شرکت&zwnj;کنندگان معتقد بودند که برگزاری جشنواره و مسابقه بسیار خوب بود. 45.6 درصد اظهار نمودند که خوب و 33.3 درصد متوسط دانستند. 3.5 درصد نیز ارزیابی بد از جشنواره و مسابقه داشتند. بزرگترین ضعف برنامه&zwnj;های جشنواره ناهماهنگی بخش&zwnj;ها با میزان 8.8 درصد، سپس پذیرایی&zwnj;ضعیف، زمان نامناسب برگزاری و بی&zwnj;نظمی با 5.3 درصد همچنین عدم شناخت کادر، گسستگی برنامه&zwnj;ها، اطلاع&zwnj;رسانی ضعیف، مدیریت ضعیف با 3.5 درصد و عدم کار جمعی، نبود نمازخانه، ضعف در اجرا برنامه هرکدام با 1.8 درصد در رده&zwnj;های بعدی قرار گرفتند. 49.1 درصد نیز پاسخی ندادند. مهمترین انتقادات اجرایی به برنامه&zwnj;های جشنواره عبارتند از: بیشتر کردن وقت اجرا، تکراری بودن برنامه&zwnj;ها و ضعف هماهنگی بخش&zwnj;ها با 3.5 درصد فراوانی، سپس زمان&zwnj;بندی نامناسب و کمبود امکانات با 1.8 درصد. 5.3 درصد نیز نظری نداشتند و 73.7 درصد نیز پاسخی ندادند. بهترین بخش جشنواره نیز از نگاه پاسخگویان حلقه خاطرات بود که اکثریت افراد نیز در این بخش شرکت کرده بودند. نکته بعدی به نشستها و حلقه&zwnj;های خاطرات و همچنین کارگاه خاطره&zwnj;نویسی برمی&zwnj;گردد که اکثریت بالای پاسخگویان آنها را بسیار خوب ارزیابی نمودند و رضایت کامل داشتند. سطح و کیفیت برنامه&zwnj;ها و همچنین طرز ارائه آنها نیز بسیار خوب ارزیابی شده و اکثریت پاسخگویان از آنها رضایت کامل داشته&zwnj;اند. اما در زمینه بهترین و ضعیف&zwnj;ترین برنامه&zwnj;ها (چه خاطرات، چه فیلم و چه داستان) اکثریت شرکت&zwnj;کنندگان حاضر به پاسخگویی نبوده&zwnj;اند که این نکته ممکن است بیانگر احتمال عدم رضایت شرکت&zwnj;کنندگان از این برنامه&zwnj;ها باشد.<br /> </span></span></p>
درباره ایسپا
مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران (ایسپا) وابسته به جهاد دانشگاهی در راستای توسعه علمی و تحقیقاتی کشور و با قصد رفع نیاز سازمانها و نهادهای تصمیم گیر ، ضرورت توجه به افکار عمومی و لزوم بهره گیری از مشارکت و دیدگاههای شهروندان در بهبود و توسعه امور کشور در عرصه های مختلف، از سال 1380 فعالیت خود را آغاز کرده است.
برخی کارفرمایان
Alternate Text
Alternate Text
تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
Copyright ©2024 ispa.ir All rights reserved. Powered & Designed by WebTakin.ir