نتایج نظرسنجی ملی نشان می دهد، ۱۲ درصد از پاسخگویان گفتند «خیلی شاد هستم» و ۵۰.۹ درصد نیز اعلام کردند «نسبتا شاد هستم». در مقابل ۱۳.۶ درصد گفتند «خیلی شاد نیستم» و ۲۳.۵ درصد اعلام کردند «اصلا شاد نیستم».
چهار شنبه, 29 اردیبهشت,1400
|
مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران (ایسپا) در ادامه روند نظرسنجیهای انتخاباتی در اردیبهشتماه ۱۴۰۰ نظرسنجی در مقیاس ملی انجام داده است. اطلاعات این نظرسنجی با رعایت اصول علمی و با در نظر گرفتن جمعیت کل کشور (اعم از مناطق شهری و روستایی) با تعداد نمونه ۱۵53 نفر به شیوه مصاحبه تلفنی گردآوری شده است. این نظرسنجی موج پنجم از نظرسنجیهای انتخاباتی ایسپا است که امواج پیشین آن به ترتیب در شهریور، آذر، بهمنماه ۱۳۹۹ و فروردین 1400 انجام شدهاند.
شنبه, 25 اردیبهشت,1400
|
ناهمسازی بین تصورات ما از جامعه و یافتههای نظرسنجیها ممکن است ناشی از نادرستی تصوراتمان درباره مفاهیمی مثل مردم یا جامعهی ایران باشد. همهی ما به صورت روزمره با این مفاهیم مواجهیم: سیاستمداران و مدیران کشور سالهاست از عباراتی مثل «ملت بزرگ/ سرفراز ایران» استفاده میکنند.
سه شنبه, 21 اردیبهشت,1400
|
درست بیست سال از تاسیس و راه اندازی مرکز تخصصی افکارسنجی در مجموعه بزرگ جهاد دانشگاهی سپری شد و افتخار میکنیم دو دهه فعالیت مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران (ایسپا) با عنایت و فضل الهی و همت و تلاش مستمر و کوشش پیگیر و صادقانه جهادگران و همکاران دیروز و امروز برای ایجاد یک مرکز علمی مورد اعتماد مردم و نظام، اینک به ثمر نشست.
چهار شنبه, 15 اردیبهشت,1400
|
مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران (ایسپا) با هدف سنجش افکار عمومی مردم ایران درباره پاندمی کرونا و پیامدهای آن در روزهای 28 فروردین تا اول اردیبهشت 1400 نظرسنجی با جامعه آماری افراد بالای ۱۸ سال کل کشور در مقیاس ملی (31 استان و مناطق شهری و روستایی) با اندازه نمونه 1573 به شیوه مصاحبه تلفنی اجرا کرده است.
چهار شنبه, 15 اردیبهشت,1400
|
دکتر حمیدرضا طیبی رییس جهاددانشگاهی با تبدیل حکم سرپرستی، رئیس مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران (ایسپا) رابه مدت 3 سال منصوب کرد.
شنبه, 04 اردیبهشت,1400
|
همهی نظرسنجیهای ایسپا با رعایت دقت علمی و اعمال سختگیریهای روششناختی طراحی و اجرا میشوند. تفسیر یافتههای این نظرسنجیها بدون آگاهی از اصول و قواعد روششناختیای که هر نظرسنجی بر پایهی آنها بنا میشود، میتواند گمراهکننده باشد؛ و از آنجا که امکان ارایه اطلاعات روششناختی کافی در تکتک موارد وجود ندارد، در ادامهی این یادداشت مهمترین ملاحظات روششناختی مربوط به نظرسنجیهای انتخاباتی ایسپا را به اختصار شرح خواهیم داد.
پنجشنبه, 02 اردیبهشت,1400
|
۴۳.۳ درصد از پاسخگویان گفته اند در انتخابات ریاست جمهوری قطعا شرکت خواهند کرد، ۴.۷ درصد احتمال زیاد شرکت خواهند کرد، ۲۰.۸ درصد هنوز تصمیم نگرفتهاند، ۵.۸ درصد احتمال کمی دارد شرکت کنند و ۲۵.۳ درصد به هیچ وجه شرکت نخواهند کرد. با توجه به انجام نظرسنجی به صورت تلفنی حداکثر تمایل به مشارکت همان عدد گزینه «قطعاً شرکت می کنم» است (حتی حدود چهار درصد کمتر). یعنی در حال حاضر ایسپا میزان مشارکت را 39 درصد تخمین زده است.
پنجشنبه, 02 اردیبهشت,1400
|
رییس مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران (ایسپا) تأکید کرد: خوشبختانه ایسپا هر سال نسبت به سال قبل، جایگاه بهتری هم در بین سیاستگذاران و نخبگان سیاسی، هم در بین نخبگان علمی و هم در بین عموم مردم جامعه پیدا میکند. این روند رو به رشد واقعاً قابل احساس است و امیدواریم اعتماد مردم و مسئولین به ایسپا همچنان افزایش داشته باشد.
سه شنبه, 24 فروردین,1400
|
نهمین گزارش جهانی شادکامی (World Happiness Report 2021) منتشر شد؛ ایران در جایگاه ۱۱۸ جهان و ۸ منطقه
در گزارش اخیر شادکامی (۲۰۲۱) کشور فنلاند با نمره ۷.۸۸ از ۱۰ در رتبه نخست قرار دارد. ایران با نمره ۴.۷۲ از ۱۰ در جایگاه ۱۱۸ جهان (از بین ۱۴۹ کشور) جای دارد. گفتنی است در بین کشورهای منطقه نیز ایران جایگاه ۸ (از بین ۱۴ کشور) را به خود اختصاص داده است.
دوشنبه, 23 فروردین,1400
|
50 درصد از شهروندان در کشور برزیل احساس تنهایی میکنند و این کشور از بین ۲۸ کشور مورد بررسی در رتبه نخست قرار دارد. شهروندان ترکیه با 46 درصد، هند با 43 درصد، عربستان با 43 درصد و ... ژاپن با 16 درصد و هلند با 15 درصد در رتبههای بعدی جای دارند.
یکشنبه, 15 فروردین,1400
|
نتایج به تفکیک گروههای سنی نشان میدهد، 31 درصد از جوانان (24 -18 سال)، 39 درصد از افراد (39-25 سال)، 49 درصد از افراد (54-40 سال) و 59 درصد از افراد بالای 55 سال تمایل دارند پوتین بعد از سال 2024 رئیس جمهور کشور روسیه باشد.
یکشنبه, 15 فروردین,1400
|