فائو؛ بیش از 800 میلیون نفر در جهان سوء تغذیه دارند
فائو؛ بیش از 800 میلیون نفر در جهان سوء تغذیه دارند
24 اسفند ,1392

سازمان خواربار و کشاورزی سازمان ملل متحد (فائو) اعلام کرد: در حال حاضر 842 میلیون نفر در جهان دچار سوء تغذیه هستند که حدود دو سوم از آنها در منطقه آسیا و اقیانوس آرام زندگی می کنند.
به گزارش ایرنا، فائو هشدار داد به منظور پیشگیری از کمبود مواد غذایی که ممکن است موجب ناآرامی های اجتماعی و حتی جنگ های داخلی شود، تولید محصولات غذایی در جهان تا سال 2050 باید 60 درصد افزایش یابد.
سوء تغذیه تاکنون عامل بیماریهای متعددی از جمله بیماریهای دستگاه هاضمه شناخته شده است. این بیماری در کودکان مانع از رشد طبیعی آنها می شود و در موارد شدید حتی موجب مرگ افراد می شود.
هیرویوکی کونوما معاون مدیرکل فائو در امور منطقه آسیا و اقیانوس آرام در مراسم افتتاحیه کنفرانس امنیت غذایی در اولان باتور پایتخت مغولستان، گفت: اگر ما به این هدف نرسیم و با کمبود مواد غذایی مواجه شویم خطر ناآرامی های اجتماعی و سیاسی ، جنگ داخلی و تروریسم شدت خواهد گرفت و در مجموع امنیت جهانی را تحت تاثیر قرار خواهد داد.
محاسبات فائو براساس پیش بینی های رشد جمعیت و تغییر رژیم های غذایی صورت گرفته است بطوریکه طبق اعلام سازمان ملل، جمعیت جهان در سال 2050 از 9 میلیارد نفر فراتر خواهد رفت.
در حالی که ضرورت افزایش محصولات غذایی امری قطعی است ، هزینه های اختصاص یافته به پژوهش های زراعی در جهان رو به کاهش است و بسیاری از کارشناسان علم کشاورزی تردید دارند روند تولید بتواند پاسخگوی افزایش تقاضا باشد.
وی خاطر نشان کرد: این چالش به ویژه در کشورهای در حال توسعه که باید تولیدات کشاورزی خود را تا 77 درصد افزایش دهند، قابل توجه است.
این مقام فائو افزود: اگر این هدف محقق نشود ، تنها در منطقه آسیا و اقیانوس آرام ممکن است بیش از 500 میلیون نفر دچار سوء تغذیه مزمن شوند.
بنا بر اعلام فائو ، در حال حاضر 842 میلیون نفر در جهان دچار سوء تغذیه هستند که حدود دو سوم از آنها در منطقه آسیا و اقیانوس آرام زندگی می کنند. همچنین از هر چهار کودک زیر پنج سال ، یک کودک از سوء تغذیه رنج می برد.
فائو برای این منظور دو راهکار افزایش سطح زمین های زراعی و یا افزایش میزان بهره وری را ارائه داده است.

درباره ایسپا
مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران (ایسپا) وابسته به جهاد دانشگاهی در راستای توسعه علمی و تحقیقاتی کشور و با قصد رفع نیاز سازمانها و نهادهای تصمیم گیر ، ضرورت توجه به افکار عمومی و لزوم بهره گیری از مشارکت و دیدگاههای شهروندان در بهبود و توسعه امور کشور در عرصه های مختلف، از سال 1380 فعالیت خود را آغاز کرده است.
برخی کارفرمایان
Alternate Text
Alternate Text
تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
Copyright ©2024 ispa.ir All rights reserved. Powered & Designed by WebTakin.ir