هفتمین حلقه گفتگوی ایسپا با موضوع؛ نگرش زنان به قوانین زوجین
هفتمین حلقه گفتگوی ایسپا با موضوع؛ نگرش زنان به قوانین زوجین
11 اسفند ,1392

به همت معاونت ارتباطات و اطلاع رسانی ایسپا، هفتمین حلقه گفتگوی ایسپا با حضور جمعی از اعضای ایسپا در روز یکشنبه به تاریخ 4-12-92 برگزار شد. در ابتدای این جلسه خانم حدیث میرزامحمدی در خصوص «بررسی رابطه هویت جنسیتی زنان با نگرش آنها به قوانین زوجین» به طرح موضوع پرداخت و نتایج یافته های تحقیق خود را تشریح کرد. بر اساس یافته ها با گذشت زمان و نیز افزایش میزان تحصیلات زنان، آنها به حقوق خود بیشتر واقف شده اند و این امر تاثیراتی را بر زندگی مشترک در پی داشته است.
در بخش دوم که شامل پرسش و پاسخ بود، دکتر علی جنادله اظهار داشت؛ امروزه الگوهای مختلفی در جامعه وجود دارد. بر این اساس واقعیات موجود جامعه گاهی همراه با تغییرات ارزش ها و هنجار های سنتی تغییر می کند. باید این تغییرات مدیریت شود و در راستای تحول متناسب با هنجار ها و ارزش های جامعه پیش برود.
ایشان به این نکته اشاره کرد که؛ بازاندیشی همواره در سطوح فردی و نهادی وجود دارد، اگر بازاندیشی فردی همراه با بازاندیشی نهادی باشد نباید انتظار مشکلی داشت. تغییرات زمانی تبدیل به مشکل می شود که فرایند تغییر و تحول با یک ساختار مقاوم و تغییر ناپذیر مواجهه می شود. به عنوان مثال تحصیلات اثرات قابل توجهی بر تغییر نگرش ها و رفتار ها دارد. در ادامه محمد آقاسی (رییس مرکز) و  دیگر حاضرین به ارائه نظرات خود در رابطه با تحقیق ارائه شده پرداختند.
گفتنی است "حلقه گفتگوی ایسپا" با هدف بررسی و مباحثه در خصوص موضوعات مختلف فرهنگی، اجتماعی و سیاسی هر دوهفته یکبار در محل این مرکز برگزار می شود.



درباره ایسپا
مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران (ایسپا) وابسته به جهاد دانشگاهی در راستای توسعه علمی و تحقیقاتی کشور و با قصد رفع نیاز سازمانها و نهادهای تصمیم گیر ، ضرورت توجه به افکار عمومی و لزوم بهره گیری از مشارکت و دیدگاههای شهروندان در بهبود و توسعه امور کشور در عرصه های مختلف، از سال 1380 فعالیت خود را آغاز کرده است.
برخی کارفرمایان
Alternate Text
Alternate Text
تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
Copyright ©2024 ispa.ir All rights reserved. Powered & Designed by WebTakin.ir