نظرسنجی زاگبی از ایرانیان درباره برنامه هسته ای
نظرسنجی زاگبی از ایرانیان درباره برنامه هسته ای
16 آذر ,1392

به نقل از پایگاه اینترنتی دیپلماسی ایرانی- مرکز نظرسنجی زاگبی در یک نظرسنجی تازه نشان داده است 96 درصد از مردم ایران خواهان ادامه برنامه هسته‌ای ایران حتی در صورت سختی تحریم‌ها هستند. مرکز نظرسنجی زاگبی برای این تحقیق با 1205 نفر از افراد بزرگسال از سرتاسر ایران مصاحبه‌های رو در رو انجام داده است تا نظر آنها درباره رئیس جمهور تازه انتخاب شده ایران بررسی کند.
این تحقیق نشان داده است که با پیروزی حسن روحانی در انتخابات ریاست جمهوری، ایرانی‌ها انتظار دارند که وضعیتشان بهبود پیدا کند. محققان مرکز نظرسنجی زاگبی در گزارش خود می‌نویسند: «روی هم رفته نظرسنجی ما نشان داد که تنها 36 درصد از ایرانی‌ها می‌گویند که نسبت به 5 سال پیش مرفه‌تر شده‌اند و 43 درصد می‌گویند اوضاعشان بدتر شده است. اما با پیروزی روحانی، 43 درصد اکنون انتظار دارند که طی 4 سال آینده و با دولت روحانی اوضاع بهتری خواهند داشت.»
شرکت‌کنندگان در این نظرسنجی اولویت‌های سیاسی خود را به ترتیب زیر اعلام کرده‌اند: اشتغال (۲۹ درصد)، ارتقاء دموکراسی (۲۴ درصد)، افزایش آزادی‌های فردی و شهروندی (۲۳ درصد)، افزایش حقوق زنان (۱۹ درصد)، پایان دادن به فساد (۱۹ درصد)، اصلاحات سیاسی یا دولتی (۱۸ درصد).
بهبود رابطه با آمریکا با ۵ درصد جزو پایین‌ترین اولویت‌های شرکت‌کنندگان در این نظرسنجی بوده است. مصاحبه‌شوندگان به پرسش‌هایی درباره برنامه هسته‌ای ایران پاسخ داده‌اند. تنها ۳۶ درصد ایرانی‌ها گفته‌اند تحریم‌ها بر زندگی آنها تأثیر گذاشته است. 96درصد از ایرانی‌ها گفته‌اند تحمل تحریم‌ها ارزش پیشبرد برنامه هسته‌ای ایران را دارد.

درباره ایسپا
مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران (ایسپا) وابسته به جهاد دانشگاهی در راستای توسعه علمی و تحقیقاتی کشور و با قصد رفع نیاز سازمانها و نهادهای تصمیم گیر ، ضرورت توجه به افکار عمومی و لزوم بهره گیری از مشارکت و دیدگاههای شهروندان در بهبود و توسعه امور کشور در عرصه های مختلف، از سال 1380 فعالیت خود را آغاز کرده است.
برخی کارفرمایان
Alternate Text
Alternate Text
تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
Copyright ©2024 ispa.ir All rights reserved. Powered & Designed by WebTakin.ir