در آستانه سالروز تأسیس ایسپا، گفتگویی را با دکتر بیجندی، معاون آموزشی دانشگاه علم و فرهنگ جهاددانشگاهی انجام دادیم که در ادامه می خوانید:
آقای دکتر بیجندی با توجه به سابقه ایسپا، از بدو تأسیس تا کنون، مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران را چگونه ارزیابی میکنید؟
با توجه به شناختی که من از ایسپا در این مدت 12 ساله دارم از بدو تأسیس تا کنون رشد ایسپا را بسیار تعالی و متفاوت از سایر مراکز جهاددانشگاهی میدانم. توانمندیها و پتانسیل ایسپا را باید در هسته اولیه ایسپا و نیروهای فعال در گذشته و حاضر ایسپا دانست چرا که از همان ابتدا، ایسپا بر مبنای یک اصول علمی و اعتقادی کار خود را شروع کرد یعنی در ایسپا علم تؤام با اعتقاد به صورت سیستماتیک و هدفمند در جریان است. به همین جهت، یکی از مراکزی که من همیشه به دانشجویان معرفی میکنم مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران به عنوان یک مرکز علمی و تخصصی است حتی در جلسات با برخی نهادهای مختلف دولتی به توانمندیهای مراکز جهاددانشگاهی از جمله ایسپا، ایکنا، SID و ... اشاره میکنم و من وجود مراکزی از این دست را از نقاط قوت جهاددانشگاهی میدانم.
آقای دکتر با توجه به سبقه مدیریتی و علمی شما در حوزه آموزش، اگر پیشنهادی برای اسپا دارید بفرمائید؟
ایسپا علاوه بر فعالیتهای پژوهشی خود در حوزه موضوعات فرهنگی و اجتماعی، اگر بتواند آموزش عمومی را پیرامون روشها و تکنیکهای تحقیق در پژوهشهای فرهنگی و اجتماعی به مخاطبان خود از طریق سایت ارائه دهد میتواند برای جامعه علمی کشور مفید واقع شود. با توجه به اینکه ما حدود 440 هزار دانشجوی تحصیلات تکمیلی داریم این آموزشها میتواند تأثیرگذار باشد.
اگر نظر یا پیشنهاد خاصی برای ارتقاء هر چه بیشتر ایسپا دارید بفرمائید؟
من فکر میکنم هنوز قشر دانشجو ایسپا را آنگونه که میبایست نشناختهاند البته ایسپا در بین سازمانها و نهادهای مختلف دولتی و غیر دولتی شناخت خوبی پیدا کرده است. امیدوارم برای معرفی ایسپا به جامعه دانشجویی کشور بتوانید از طریق برگزاری کارگاههای آموزشی، جذب پرسشگر و ... اقدامات اساسی را انجام دهید. بنده هم حاضرم در این زمینه تا آنجا که در توان است کمک کنم.