آئین آغاز پیمایش ملی «بررسی شاخص‌های فرهنگ عمومی کشور»
آئین آغاز پیمایش ملی «بررسی شاخص‌های فرهنگ عمومی کشور»
9 اردیبهشت ,1392

در این نشست مدیر اجرایی طرح، سرکار خانم فلاح ضمن اشاره به فرایند پیمایش ملی طرح «شاخص‌های فرهنگ عمومی کشور» و اهمیت آن از رئیس و معاونان مرکز خواستند که دیدگاه‌های خود را در خصوص اجرای هر چه بهتر طرح مذکور، از حیث کمی و کیفی مطرح کنند.
به گزارش روابط عمومی ایسپا، محمد آقاسی؛ رئیس مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران (ایسپا) ضمن تشکر از همه جهادگران ایسپا بویژه همکاران معاونت اجرایی، بر اهمیت پیمایش ملی طرح «شاخص‌های فرهنگ عمومی کشور» تأکید کردند و با اشاره به برخی یافته‌های پژوهشی موجود پیرامون مطالعه و کتابخوانی در سایر کشورها و ایران، اظهار داشتند ایسپا باید بتواند با اجرای بهتر این طرح، مثل سابق داده‌های علمی و معتبری را در اختیار نظام جمهوری اسلامی قرار دهد. ایشان با اشاره به تجارب ایسپا در طرح‌های پیشین، از همه همکاران ایسپا خواستند که در اجرای این طرح نیز باید بیش از پیش با همکاری و مساعدت یکدیگر، همت خود را به کار گرفته و با یاری خداوند بتوانیم آن را در اسرع زمان و با کیفیت خوب انجام دهیم. همچنین ایشان بر همکاری اساتید مطرح دانشگاه‌ها در طرح‌های ایسپا اشاره و اذعان نمودند که در طرح شاخص‌های فرهنگ عمومی کشور نیز از اساتید مطرح در حوزه فرهنگی استفاده می‌شود. وی در پایان برای ایسپا و همه جهادگران حاضر در ایسپا از خداوند متعال آرزوی موفقیت و پیروزی کردند.

 


به گزارش روایط عمومی ایسپا، رحیم یعقوب‌زاده، سرپرست معاونت پژوهشی ایسپا ضمن تشکر از تمامی همکاران، با اشاره به تجارب ایسپا در طرح‌های ملی و استانی در سال‌های گذشته، بر موارد ذیل تأکید کردند:
- تشکیل شورای سیاستگذاری طرح که متشکل از اعضای مرکز و برخی اعضا از طرف کارفرما می‌باشد.
- تشکیل شورای راهبردی طرح به منظور پیشبرد مراحل انجام طرح
- تدوین و ارائه دستورالعمل‌های مرتبط از قبیل دستورالعمل تکمیل پرسشنامه، نمونه‌گیری و ...
- نظارت دقیق که در سه سطح توسط مرکز، شعب و ناظرین استانی انجام می‌شود.
همچنین در این آئین، معصوم آقا‌زاده، سرپرست معاونت ارتباطات و اطلاع‌رسانی ایسپا نیز ضمن تشکر از همه جهادگران، با اشاره به تجارب ایسپا در گذشته برحساسیت طرح در شرایط فعلی تأکید نمودند و اظهار داشتند که از آغاز تا پایان طرح نظارت دقیق بویژه در استانها صورت گیرد و قبل از تحلیل داده‌ها و ورود اطلاعات، حتماً پرسشنامه‌های طرح مثل طرح‌های قبلی با رعایت مسائل روش‌شناختی و نمونه‌گیری تکمیل گردد و با استفاده از فنون آماری کنترل داده‌ها صورت پذیرید. مسلماً این موارد با حضور پررنگ مدیر اجرایی و ناظران طرح تحقق خواهد پذیرفت.
همچنین غلامرضا نسرانی، سرپرست معاونت اداری ـ مالی در این جلسه ضمن آرزوی موفقیت برای جهادگران ایسپا، طرح مذکور را نه تنها یک فرصت، برای ایسپا قلمداد نمودند بلکه تأکید کردند ایسپا باید تمام تلاش خود را برای اخذ پروژه‌های کلان و طرح‌هایی از این دست به کار گیرد و صرفاً به یک یا دو تا طرح اکتفا نکند.
به گزارش روابط عمومی ایسپا، در اولین نشست طرح «بررسی شاخص‌های فرهنگ عمومی کشور» فاطمه فلاح معاون اجرایی ایسپا و مدیر اجرایی این طرح ضمن اشاره به گستردگی طرح مذکور در شهرها و روستاها، اذعان کردند که این طرح از اول اردیبهشت در بین 18613 نفر از ایرانیان بالای 16 سال، در 31 مرکز استان، 250 شهر درجه دوم و 1400 روستا شروع شده و قرار است تا پایان اردیبهشت داده‌های طرح مذکور گردآوری شود.
لازم به ذکر است که این طرح به سفارش شورای فرهنگ عمومی کشور در حال اجراست.

درباره ایسپا
مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران (ایسپا) وابسته به جهاد دانشگاهی در راستای توسعه علمی و تحقیقاتی کشور و با قصد رفع نیاز سازمانها و نهادهای تصمیم گیر ، ضرورت توجه به افکار عمومی و لزوم بهره گیری از مشارکت و دیدگاههای شهروندان در بهبود و توسعه امور کشور در عرصه های مختلف، از سال 1380 فعالیت خود را آغاز کرده است.
برخی کارفرمایان
Alternate Text
Alternate Text
تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
Copyright ©2024 ispa.ir All rights reserved. Powered & Designed by WebTakin.ir