به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی آذربایجان شرقی، سرپرست معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی واحد استان در این همایش با اشاره به فعالیتهای حوزه معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی استان گفت: فعالیت های فرهنگی از محوری ترین فعالیتهای جهاددانشگاهی محسوب میشود و مشخصهی اصلی و اساس فعالیت در این حوزه تکیه و توجه به طرحهای خودجوش دانشجویی است.
خسرو کنعانی افزود: تبلیغ و ترویج فرهنگ و هنر اسلامی، برنامه ریزی فرهنگی و تربیتی و ایجاد آمادگی فکری و مکتبی در قشر جوان از رویکردهای مهم و محوری جهاددانشگاهی در این حوزه است.
وی ادامه داد: این حوزه با تأسی از بدنه مجموعه جوان و مستعد و پرتوان جهاددانشگاهی سعی کرده تا با پرهیز از افراط و تفریط به عنوان آفت های مهم حوزه فرهنگ و اندیشه، با اندیشه های نغز و خلاقیتهای بدیع دانشجویی پشتیبانی خود را در برنامه ریزی و اجرای طرحهای شاخص فرهنگی حفظ نماید.
وی با بیان اینکه مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران (ایسپا) زیر مجموعه معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی فعالیت می کند، افزود: خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) و خبرگزاری قرآنی دانشجویان (ایکنا)، مرکز فعالیت های قرآنی، خانه فیلم و مرکز گردشگری جهاددانشگاهی واحد استان از دیگر بخش هایی است که زیر مجموعه معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی در استان فعالیت دارند.
کنعانی ادامه داد: مرکز افکار سنجی دانشجویان ایران (ایسپا) شعبه تبریز از سال 1380 فعالیت خود را به صورت رسمی در استان آغاز کرده و در این مدت با همکاری جمع کثیری از دانشجویان و اساتید دانشگاه ها در زمینه های متعدد اقدام به نظرسنجی و انجام کارهای تحقیقاتی و پژوهشی متعددی کرده است.
وی اظهار کرد: کانون پرسشگران و داده پردازان مرکز افکار سنجی دانشجویان ایران (ایسپا) شعبه تبریز با هدف ساماندهی و انسجام پرسشگران و داده پردازان این مرکز و برنامه ریزی برای برگزاری کارگاه های آموزشی در زمینه های افکار سنجی، پرسشگری، داده پردازی و همچنین تربیت پرسشگران حرفه ای جهت انجام طرح های نظرسنجی و اجرای پروژه های تحقیقاتی ایجاد شده است.
وی یادآور شد: نرم افزار ویژه اعضای این کانون طراحی شده و در مرحله نخست اطلاعات 250 نفر از دانشجویان مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد دانشگاه های مختلف استان به عنوان پرسشگر وارد این نرم افزار شده است.
سرپرست معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی واحد استان، اضافه کرد: ایسپای تبریز همواره در میان شعب کشور به لحاظ کمیت و کیفیت انجام طرحها، رتبه های برتر و نمونه را به خود اختصاص داده و طی سال های گذشته بیش از 120 طرح خویش فرمایی و کارفرمایی در سطوح مختلف محلی، استانی و منطقه ای اجرا کرده است.
وی گفت: با تشکیل این بانک اطلاعاتی، امکان دسترسی به پرسشگران در مواقع لازم برای انجام طرح های نظر سنجی و پژوهشی و همچنین برگزاری کارگاه های مختلف سهل تر می شود.
وی یادآور شد: پرسشگران در زمان اجرای طرح های افکارسنجی نماینده جهاددانشگاهی می باشند و باید رفتار و منش خود را متناسب با شان این نهاد انقلابی تنظیم کنند.
کنعانی اظهار امیدواری کرد؛ با تشکیل این کانون فعالیت های این مرکز به لحاظ کیفیت و کمیت نسبت به گذشته توسعه یابد.
در این جلسه همچنین اعضای کانون در مورد نحوه فعالیتهای ایسپا در طرحهای مختلف و شرایط فعالیت و عضویت و ادامه همکاری خود با این مجموعه دانشجویی سوالات خود را با مسئولان در میان گذاشتند.