با برگزاری مراسم افتتاحیه در یکی از روستاهای تبریز؛ طرح ملی نجات دانش آموزی آب (داناب) در آذربایجانشرقی آغاز به کار کرد
با برگزاری مراسم افتتاحیه در یکی از روستاهای تبریز؛ طرح ملی نجات دانش آموزی آب (داناب) در آذربایجانشرقی آغاز به کار کرد
25 اردیبهشت ,1391

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی آذربایجانشرقی، در مراسم افتتاحیه این طرح که با حضور بیش از 70 دانش آموز مدرسه مذکور همراه بود مهندس محمدی، معاون حفاظت و بهره برداری شرکت آب منطقه ای استان با اشاره به اهمیت حفاظت از آب و منابع آبی در دنیا گفت: با توجه به اینکه منطقه ایران در یک منطقه کم آب قرار دارد لذا اهمیت این امر به مراتب بیشتر از سایر مناطق دنیا احساس می شود.
وی با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری در خصوص اصلاح الگوی مصرف آب اظهار کرد: در شرایط حاضر که وضعیت آب و منابع آبی در کشور در وضعیت بحران می باشد باید تمام تلاشمان را در جهت حداقل 10 درصد صرفه جویی آب بکار بگیریم تا از این طریق بتوانیم بخشی از مشکلات حاصل از کمبود منابع آب را در کشور مرتفع نمائیم.
مهندس محمدی بابیان اینکه در کشورهای همسایه ما راندمان آب در بخش کشاورزی بیش از 70 درصد می باشد افزود: این راندمان متأسفانه در کشور ما حدود 33 درصد می باشد که در مقایسه با این کشورها بسیار پایین می باشد وی افزود بیش از 90 درصد آب استحضار شده در استان آذربایجانشرقی در بخش کشاورزی مصرف می شود معاون حفاظت و بهره برداری شرکت آب منطقه ای استان ادامه داد: بنابراین برای بالا بردن راندمان آب در بخش کشاورزی و جلوگیری از هدر رفتن آن شرکت آب منطقه ای کشور با همکاری اداره کل آموزش و پرورش و جهاددانشگاهی در استان طرح ملی نجات آب دانش آموزی را در جهت اصلاح الگوهای مصرف و نهادینه کردن مصرف درست آب در بخشهای مختلف اجرا می کند که این طرح آغاز نهضت حفاظت و نجات آب در کشور خواهد بود که در سالهای آینده نیز ادامه خواهد یافت.
مهندس محمدی همچنین در ادامه با بیان اینکه علاوه بر بحث کمیت آب بحث بهداشت آب نیز در حال حاضر به مخاطره افتاده است که استفاده از این آبهای آلوده در شرب و استفاده های کشاورزی موجب بسیاری از بیماریهای عفونی شده است.
وی فرآیند رشد سریع جمعیت و صنعتی شدن سریع در دنیا را یکی از مهمترین عوامل کمبود و آلودگی آب عنوان کرد و افزود: اگر این روزها به این شکل ادامه یابد بسیاری از انرژیهای موجود در بحث آب با بحران شدید مواجه خواهد شد. که امیدواریم با شروع نهضت نجات آب از بخش دانش آموزی و نهادینه کردن مصرف صحیح آب در بخشهای مصرف شرب و کشاورزی در کم کردن و پیشروی این بحرانها مفید واقع شود.
در ادامه این مراسم همچنین ابراهیم ایران نژاد، نماینده جهاددانشگاهی استان و مشاور علمی طرح مذکور با اشاره به جزئیات اجرای طرح در استان پرداخت و از دانش آموزان خواست تا با همکاری صمیمانه در این طرح در کم کردن آثار و عواقب بحران آب سهیم باشند.
وی همچنین با اشاره به برنامه های مختلف در این طرح اظهار کرد: برنامه های مختلف فرهنگی دراین طرح پیش بینی شده است که از طریق رابطین و معلمین رابط با توزیع سی دی ها و بروشورهای لازم به اطلاع دانش آموزان عزیز خواهد رسید.
در ادامه جلسه دهقان، نماینده آموزش و پرورش استان نیز مطالبی در خصوص اهمیت آب و لزوم استفاده صحیح از آن در زندگی روزمره ارائه داد و از دانش آموزان خواست تا با همکاری خود در این طرح مشکلات موجود در منابع آب مرتفع نماییم.
در ادامه برنامه مسابقه حضوری در بین دانش آموزان با موضوع آب برگزار شد و در نهایت از 3 نفر از برگزیدگان تجلیل شد.
گفتنی است طرح ملی نجات دانش آموزی آب (داناب) توسط شرکت آب منطقه ای استان و با همکاری جهاددانشگاهی و آموزش و پرورش استان در بین بیش از 154 هزار نفر از دانش آموزان در سال جاری اجرا می شود در طی آن دانش آموزان و والدین آنها در چندین فعالیت علمی با مسائل و معظلات فراروی بخش آب آشنا خواهند شد.

 

درباره ایسپا
مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران (ایسپا) وابسته به جهاد دانشگاهی در راستای توسعه علمی و تحقیقاتی کشور و با قصد رفع نیاز سازمانها و نهادهای تصمیم گیر ، ضرورت توجه به افکار عمومی و لزوم بهره گیری از مشارکت و دیدگاههای شهروندان در بهبود و توسعه امور کشور در عرصه های مختلف، از سال 1380 فعالیت خود را آغاز کرده است.
برخی کارفرمایان
Alternate Text
Alternate Text
تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
Copyright ©2024 ispa.ir All rights reserved. Powered & Designed by WebTakin.ir