دكتر "رسول كياني" در گفتگو با خبرنگار كميته اطلاع رساني گردهمايي تصريح كرد: رصد فرهنگي، اجتماعي، اقتصادي و سياسي، استفاده از قرآن كريم و سيره اهل بيت، توسعه و نشر صنعت افكار سنجي، نهادينه كردن فرهنگ اسلامي و انقلابي مركز و ارتقاي كيفيت اجراي طرحهاي نظرسنجي منطبق با استانداردهاي بين المللي از مهمترين اهداف ترسيم شده در اين سند است.
وي با اشاره به اينكه نگاه ما به مركز افكارسنجي به عنوان يك علم و صنعت است، بيان كرد: مركز افكارسنجي از طريق توليد داده هاي معتبر و علمي منبع اساسي و مورد نياز براي سياست گذاريهاي كلان، تصميم سازي و تصميم گيري و برنامه ريزي براي مديران اجرايي و عالي رتبه نظام قابل توجه است.
دكتر كياني خاطر نشان كرد: ما به دنبال اين هستيم تا ايسپا با توليد داده هاي معتبر و علمي به عنوان قطب، پيشرو و مرجعي در كشور و منطقه شناخته شود و بتوانيم با مراكز مشابه جهاني رقابت كنيم.
وي با تاكيد بر اينكه مي خواهيم محرم اسرار نظام باشيم، عنوان كرد: تحقق اين امر دشوار است اما با انجام طرحها و پيمايشهاي فاخر، ارزشمند و به دور از فعاليتهاي شعاري امري ممكن و شدني است.
دكتر كياني بيان كرد: اگر مراكز و شعب ايسپا نتوانند نيازهاي اساسي خود را شناسايي و پيگيري كنند چگونه مي توانند نيازهاي ساير گروه ها و اقشار جامعه را مورد سنجش قرار دهند بنابراين مديران شعب بايد به بازتعريف نيازهايشان بپردازند.
وي علاوه بر دعوت از مديران شعب ايسپاي سراسر كشور به بازديد از پايگاه اطلاع رساني مركز افكارسنجي دانشجويان ايران، اظهار كرد: مديران شعب براي جذب طرحهاي فاخر و ارزشمند بايد با كسب جديدترين اخبار و اطلاعات ظرفيتهاي علمي و پژوهشي خود را ارتقا داده و استانداردهاي كارهاي علمي و پژوهشي را رعايت كنند و مركز هم از هيچ حمايتي دريغ نخواهد كرد.
سرپرست مركز افكارسنجي دانشجويان ايران با تاكيد بر اينكه بايد ساختار ايسپا دچار تحول بنيادين شود از بازنگري و بازتعريف ساختار تشكيلاتي و سازماني اين مركز خبرداد و گفت: بايد حوزه صف و ستاد از هم جدا شوند و ستاد متشكل از نيروهاي چالاك اما محدود باشد.
وي با اشاره به ظرفيتهاي بالاي شعب ايسپا به ويژه همدان اظهاراميدواري كرد: با همكاري و هم افزايي بين نيروهاي كميته فني ايسپا مجدد فعال شود تا با ارزيابي از عملكرد واحدها و بهره گيري از ايده هاي نو و خلاقانه شاهد پيشرفت و توسعه مركز باشيم.
دكتر كياني در پايان اين گفت و گو همچنين از برنامه ريزي براي راه اندازي پژوهشكده افكارسنجي خبر داد و گفت: اين مركز با هدف جذب و هدايت پرسشگران، بازبينها و داده پردازها براي ورود تخصصي به طرحها و پژوهشهاي علمي راه اندازي مي شود.
گفتني است وي به همراه معاون اطلاع رساني و ارتباطات اين مركز و در حاشيه شصت و پنجمين گردهمايي معاونان فرهنگي واحدهاي جهادهاي دانشگاهي سراسر كشور از مركز افكارسنجي دانشجويان دفتر همدان بازديد كرد.