جلسه شورای عمومی ایسپا روز دوشنبه 27 تیرماه با حضور رئیس مرکز افکارسنجی، و تمامی مدیران این مرکز در ساختمان شماره 2 جهاد دانشگاهی تشکیل شد.
سرپرست ایسپا در این جلسه با اشاره به سوابق خود از نخستین روزهای انقلاب تاکنون گفت: انقلاب، امام عزیز و رهبری فرزانه در این سی و سه سال فرصت ابراز وجود به ما دادند و شرایطی فراهم کردند تا نیروی جوانی به خدمت اسلام و انقلاب درآید.
سرپرست ایسپا با اشاره به اهمیت نیروی انسانی از دیدگاه دینی و انسانی گفت: ما به تاسی از آموزه های دینی دین مبین اسلام که انسان را گنجی می داند که باید کشف شود، از منابع انسانی بعنوان ارزشمند ترین سرمایه هر سازمان یاد می کنیم که باید به دقت از آن مراقبت شود.
سرپرست ایسپا در ادامه اظهارداشت: قدرشناسی از خود و دیگران اولین گام در راستای تکریم مقام انسان است، بر این اساس همواره در این مدت حضور در ایسپا بر اخلاق مداری و روابط حسنه تاکید کرده ام.
وی در ادامه با اشاره به اهمیت مباحث نظرسنجی گفت: افکارسنجی و تغیر نگرش امروزه در دنیا بحث مهمی است که به آن توجه زیادی می شود و لذا رسالت ما در این حوزه بسیار سنگین است که خود و همه شما را به مراقبت از این جایگاه و انجام صحیح وظیفه توصیه می کنم.
سرپرست ایسپا درادامه چشم انداز آینده مرکز را خوب ارزیابی کرد و گفت : تلاش می کنیم با استفاده از تجربیات نیروهای داخلی ایسپا، مرکز را به جایگاه مطلوب خود برسانیم.
وی همچنین به دو موضوع مشورت در امور و حمایت همه جانبه از همکاران در همه جنبه ها اشاره کرد و گفت اخلاقا پشتیبانی از همکاران خدوم و مومن را بمنظور طی کردن پله های ترقی وظیفه خود می دانم.
وی در ادامه گفت: انجام رسالت ایسپا در سطح ملی محور اصلی فعالیت های ماست. وی افزود تلاش می کنیم از طریق کار بنیادی، رسالت فرهنگی، اجتماعی ، سیاسی و اقتصادی خود را به انجام رسانده و جایگاه خود را ارتقاء دهیم . دکتر کیانی افزود: توجه به سند چشم انداز 20 ساله جهاد دانشگاهی، برنامه ی پنج ساله و همچنین سایر اسناد بالا دستی در برنامه ریزی های آینده ایسپا در جهت تحقق در بخش افکار سنجی و نظر سنجی مورد اقدام می باشد.
رئیس مرکز افکارسنجی در ادامه اظهار داشت:باید نگاه خود را به مسائل اجتماعی ، کاربردی و عملیاتی نمائیم و برنامه ریزی بر روی پروژه های کلان کارفرمایی را با حفظ جایگاه مرکز و رعایت ملاحظات نهاد انقلابی جهاد دانشگاهی به انجام برسانیم.
وی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: لازم است تفکر فنی و تکنیکی حاکم در موسسات مهم و تاثیر گذار بین المللی را بررسی کنیم و در یک پروسه زمانی مناسب خلاءهای موجود در کشور را پر کنیم.
دکتر کیانی در پایان ضمن تاکید بر امنیت سایت مرکز و نفوذهای امنیتی گفت: باید از داده های تولید شده مراقبت نمود و زیرا این اطلاعات دارای حساسیت فراوان هستند هر نوع اطلاعی نباید در اختیار هر فردی قرار گیرد بلکه لازم است یک سیستم طبقه بندی اطلاعات مد نظر باشد.
رئیس مرکز افکارسنجی در پایان با اشاره ایام ماه مبارک شعبان و نزدیکی ماه مبارک رمضان، همه را به نظم در امور و دعاء و احترام در حق یکدیگر تشویق کرد.
گفتنی است در ابتدای این جلسه حجت الاسلام والمسلمین دکتر اسماعیل گندمکار طی سخنانی با اشاره به چگونگی شکل گیری هدف گذاری در علوم انسانی غربی گفت: جامعه دانشگاهی ما و جهاددانشگاهی با دو پارادایم کلی، مردانه – زنانه ، اثرگذار و اثر پذیر و اسلامی و غیر اسلامی مواجه است.
حجت الاسلام والمسلمین گندمکار در ادامه اظهار داشت: بین دو پارادایم اسلامی و غربی تفاوت های زیادی است.که جهان سیاست، مدیریت، اقتصاد و... را متاثر کرده است.
وی افزود: فرهنگ غربی از فلسفه یونان باستان آغاز می شود و به کلیسا و رنسانس و حرکت علم گرایی در مقابل مسیحیت خرافی گرایش پیدا می کند تا جائیکه دین را افیون جامعه نامید. سپس ایدئولوژی مارکسیسم در دانشگاه های مغرب زمین شکل گرفت و حتی در دوره ای به دانشگاه های ایران هم کشیده شد.
وی در ادامه اظهارداشت: ایستادگی دانشگاه در مقابل ایدئولوژُِی سرمایه داری غرب از طریق مارکسیسم و متفکران آن جهان را فرا گرفت.
او گفت: مارکسیسم با شعارهای زیبا و عدالت خواهانه از قبیل، برابری طبقاتی و حقوق کارگران صنعتی پیشروی کرد تا جاییکه این جریان در ادبیات ایران هم تاثیر بسیار گذاشت.
مشاور عالی ایسپا گفت نگاهی به آثار نویسندگانی همچون صادق هدایت، جلال آل احمد، بزرگ علوی و صادق چوبک مدعای این سخن است.
دکتر گندمکار با اشاره به وضعیت اجتماعی- سیاسی امروز گفت: غرب تصمیم به تهاجم فرهنگی گرفته است و هرکدام از ما بعنوان نیروهای خط ولایت وظیفه ای برای مقابله با این جریان بعهده داریم. وی گفت وظایف عمده ما درمرکز افکارسنجی عبارتند از؛
1- جهت گیری های ما باید در مقام غلبه تفکر اسلامی و رفتار اعتقادی در دانشگاه ها در مقابل فرهنگ غربی باشد.
2- خود باوری را باید در خود تقویت کنیم لذا باید دشمن را بترسانیم و هرگز مرعوب او نشویم.
3- دشمن به ایسپا نظر دارد و احتمالا در صدد نفوذ به این مرکز است. باید مراقب باشیم زیرا اگر اگر از طرف ما اطلاعی به سود آنها منتشر شود خطرناک تر و تاثیر گذار تر است.
گفتنی است در این جلسه مدیران و کارشناسان ایسپا هر کدام به ارائه نقطه نظرات و دیدگاه های خود پرداختند.