به گزارش روابط عمومی ایسپا، دکتر عیسی علیزاده معاون فرهنگی جهاددانشگاهی، روز دوشنبه 14 مرداد در نشست خبری سیونهمین سالگرد تاسیس جهاددانشگاهی ضمن انتقاد از عدم توجه متولیان فرهنگی به نتایج افکارسنجی و نظرسنجیها تأکید کرد: بایستی ظرفیت شنیدن نتایج افکارسنجیها و نظرسنجیها را داشته باشیم تا بتوانیم برای مسائل راهکار ارائه کنیم.
معاون فرهنگی جهاددانشگاهی ادامه داد: با توجه به برگزاری یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی در سال 1398، اجرای طرح های نظرسنجی پیرامون رفتار انتخاباتی مردم در انتخابات مجلس پیش رو از برنامه های ایسپا در سال جاری است. همچنین در کنار طرح های نظرسنجی انتخاباتی، سنجش شادکامی مردم ایران، بررسی پتانسیل رفتارهای اعتراضی ایرانیان، سنجش کیفیت زندگی مردم کشور و سبک زندگی دانشجویان، از جمله کارهای مهم ایسپا در سال جاری می باشد.
دکتر علیزاده اضافه کرد: در جهاددانشگاهی به این حوزهها اهمیت داده میشود و بایستی از حداقل بودجه، بهترین استفاده را کنیم؛ این در حالی است که حوزهی فرهنگ تحریمپذیر نیست و با معرفی فرهنگی میتوانیم برنامههای متعددی را اجرا کنیم.
وی با بیان اینکه در برخی نظرسنجیها، بنا بر تعهد کارفرما، افکارسنجی فقط در اختیار کارفرما قرار میگیرد، گفت: نهایت سود برای ما این است که این افکارسنجیها به برنامهریزیهای خود ما کمک میکند؛ در عین حال باید ظرفیت تحمل بالا برود و ظرفیت شنیدن نتایج افکارسنجیها را داشته باشیم در غیر این صورت، نمیتوانیم راهکار پیدا کنیم؛ در عین حال باید توجه داشت که مراکز افکارسنجی در دنیا نبض جامعه هستند.