در نشست تخصصی«دانشجو و جهان مجازی» مطرح شد؛ اختلال در حریم خصوصی زندگی افراد از پیامدهای شبکه‌های اجتماعی است
در نشست تخصصی«دانشجو و جهان مجازی» مطرح شد؛ اختلال در حریم خصوصی زندگی افراد از پیامدهای شبکه‌های اجتماعی است
یکشنبه, 12 دی,1395

در نشست تخصصی «دانشجو و جهان مجازی» یک پژوهشگر مدیریت بازرگانی گفت: یکی از پیامدهای شبکه‌های اجتماعی، اختلال در حریم خصوصی زندگی افراد است و اینکه افراد را در معرض اتصال دائمی با آن قرار می‌دهد.

به گزارش روابط عمومی ایسپا به نقل از خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) از اصفهان، فرشته زمانی، پژوهشگر مدیریت بازرگانی روز دوشنبه ۲۹ آذرماه در نشست «دانشجو و جهان مجازی» که در سالن شهید مهدی کیانیان معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی دانشگاه اصفهان  برگزار شد، اظهارکرد: با توجه به رشد اقتصادی در دنیا و خاورمیانه، سرمایه گذاری در زیر ساخت‌های اینترنت نیز زیاد شده است و در ایران هم شاهد سرمایه گذاری سنگین روی تکنولوژی  ارتباطات اطلاعات هستیم

وی افزود: طبق آمار، 3/3 جمعیت کل دنیا را در خاورمیانه داریم، در حالیکه 3/7 درصد کاربران اینترنت در خاورمیانه هستند، ضریب نفوذ اینترنت مربوط به خاورمیانه 52/2 درصد است و این رقم برای سایر نقاط دنیا به‌جز خاورمیانه ۴6/2درصد و به‌طور متوسط در کل دنیا ۴۶/۴ است.

 این پژوهشگر مدیریت بازرگانی بیان کرد: براساس آمار،  بیشترین درصد استفاده کنندگان اینترنت در خاورمیانه متعلق به کشور ایران میباشد که رقمی حدود 38 درصد است و همچنین ضریب نفوذ استفاده از اینترنت نیز در کشور 80 درصد اعلام شده است.

زمانی گفت: پهنای باند اینترنت در سال 2016 نسبت به سال 2013 چند برابر افزایش داشته است، پهنای باند اینترنت درسال 2013 ،624 گیگا بایت بر ثانیه بوده که در حال حاضر 14هزار گیگابایت بر ثانیه است  و پیش بینی می‌شود در سال 2017، به 120هزار گیگا بایت بر ثانیه برسد.

این مدرس دانشگاه ادامه داد: تعداد تلفن‌های هوشمند در ایران نسبت به سال 2013 ،20 برابر شده و اینترنت موبایل نیز به سرعت در حال افزایش میباشد که طبق آمار، ضریب نفوذ اینترنت موبایل در ایران 38 درصد است.

وی خاطر نشان کرد: در ایران شبکه اجتماعی تلگرام،  بیش از 20هزار کانال دارد که تعداد اعضا کاربران آن 10 میلیون بیشتر از جمعیت کشور است.

این پژوهشگر مدیریت بازرگانی افزود: آمار کاربران آپارات نشان می‌دهد که بیشتر کاربران از تلفن هوشمند استفاده می‌کنند و این نشان دهنده افزایش استفاده از اینترنت موبایل است .

وی بیان کرد: در سه سال گذشته تلفن های هوشمند رشد 1500 درصدی داشته است و ضریب نفوذ اینترنت بیشتر شده  و مردم وقت بیشتری را صرف فضای مجازی می‌کنند و استفاده از خدمات اینترنت روز به روز بیشتر می‌شود و برهمین اساس شاهد ایجاد سبک زندگی دیجیتال هستیم.

وی افزود: طبق تحقیقات انجام شده افرادی که از ابزار های مختلف  IT استفاده می‌کنند هویت‌شان تحت تاثیر این ابزار ها قرار می‌گیرد و هروز گسترده‌تر می‌شود و فرد خودش را در ارتباطات بیشتری تصور می‌کند و حضور اجتماعی و مشارکت های بیشتری از خود نشان می‌دهد.

زمانی گفت: دغدغه  اصلی افراد از وارد شدن به شبکه‌های مجازی این است که از دنیای جدید عقب نمانند و عضو دنیای پیچیده‌تری شوند .

این پژوهشگر مدیریت بازرگانی اظهارکرد: یکی از پیامدهای شبکه‌های اجتماعی، اختلال در حریم خصوصی زندگی افراد است و اینکه افراد را در معرض اتصال دایمی با آن قرار می‌دهد. یکی دیگر از این پیامدها تاثیر ناخوشایندی است که می‌تواند روی زندگی افراد به همراه داشته باشد.

 

وی ادامه داد: از مزایای شبکه‌های مجازی می‌توان به ایجاد کارگاه‌های آموزشی و یادگیری اشاره کرد که می‌تواند کمک کننده باشد و در غیر این صورت به افراد این امکان را می‌دهد که آن فضا را ترک کنند و همچنین سلیقه افراد را بهبود می‌دهد و در شرایط مختلف، افراد می‌توانند خود را مستند سازی و ارزیابی کنند .همچنین این امکان را به کاربران می دهد که از خرده زمان‌هایی که قبلا زمان کشته محسوب می‌شد، استفاده‌های مناسبی داشته باشند.

درباره ایسپا
مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران (ایسپا) وابسته به جهاد دانشگاهی در راستای توسعه علمی و تحقیقاتی کشور و با قصد رفع نیاز سازمانها و نهادهای تصمیم گیر ، ضرورت توجه به افکار عمومی و لزوم بهره گیری از مشارکت و دیدگاههای شهروندان در بهبود و توسعه امور کشور در عرصه های مختلف، از سال 1380 فعالیت خود را آغاز کرده است.
برخی کارفرمایان
Alternate Text
Alternate Text
تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
Copyright ©2024 ispa.ir All rights reserved. Powered & Designed by WebTakin.ir