رتبه بندی استان های کشور از جهت نگرش مردم به میزان شیوع آسیب های اجتماعی
رتبه بندی استان های کشور از جهت نگرش مردم به میزان شیوع آسیب های اجتماعی
1 اسفند ,1394

مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران (ایسپا) در یکی از نظرسنجی های خود در سال 1393 به بررسی «نگرش مردم به میزان شیوع آسیب های اجتماعی» پرداخت. این نظرسنجی از سلسله نظرسنجی های کارفرمایی ایسپا محسوب می شود که به سفارش «شورای اجتماعی کشور» انجام پذیرفته است. جامعه آماری شامل کلیه افراد ساکن در مراکز استانها، شهرهای درجه 2 و روستاها با حجم نمونه 10797 نفر بوده است. حدود 54  درصد افراد نمونه مرد و 46 درصد زن بوده اند. 8 درصد پاسخگویان در رده سنی کمتر از 20 سال، 35.2 درصد پاسخگویان در رده سنی 21-30 سال، 39.5 درصد پاسخگویان بین 31- 50 سال و 17.3 درصد افراد نمونه بالای پنجاه سال قرار گرفته اند.  نزدیک به 37 درصد پاسخگویان دارای تحصیلات دانشگاهی و 63 درصد دارای تحصیلات دیپلم و پایین تر از آن بوده اند. «فقر و بیکاری»، «اعتیاد»، «دروغگویی»، «بدحجابی»، «بی عدالتی و تبعیض»، «یاس و ناامیدی»، «بی اعتمادی اجتماعی»،  «خوخواهی»، «مصرف گرایی»،«فحاشی»، «نزاع و درگیری»، «بی توجهی به ارزش های دینی»، «فرار از منزل» و... سنجه های نگرش به میزان شیوع آسیب های اجتماعی در شهر ها و روستاها را تشکیل می دهند.


رتبه بندی استان های کشور از جهت نگرش مردم به میزان شیوع آسیب های اجتماعی در  نقشه ذیل آورده شده است:

درباره ایسپا
مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران (ایسپا) وابسته به جهاد دانشگاهی در راستای توسعه علمی و تحقیقاتی کشور و با قصد رفع نیاز سازمانها و نهادهای تصمیم گیر ، ضرورت توجه به افکار عمومی و لزوم بهره گیری از مشارکت و دیدگاههای شهروندان در بهبود و توسعه امور کشور در عرصه های مختلف، از سال 1380 فعالیت خود را آغاز کرده است.
برخی کارفرمایان
Alternate Text
Alternate Text
تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
Copyright ©2024 ispa.ir All rights reserved. Powered & Designed by WebTakin.ir