دیدار اعضای ایسپا با مدیر گروه علوم اجتماعی دانشگاه الزهرا (سلام الله علیها)؛ «نیازسنجی دانشجویان» باید در اولویت ایسپا قرار گیرد
دیدار اعضای ایسپا با مدیر گروه علوم اجتماعی دانشگاه الزهرا (سلام الله علیها)؛ «نیازسنجی دانشجویان» باید در اولویت ایسپا قرار گیرد
26 بهمن ,1394

به گزارش روابط عمومی ایسپا، محمد آقاسی رئیس ایسپا با دکتر خدیجه سفیری عضو هیأت علمی و مدیر گروه علوم اجتماعی دانشگاه الزهرا (سلام الله علیها) در تاریخ 94/11/26 دیدار و گفت و گو کرد. در این نشست، رفیعی معاون پژوهشی، نسرانی معاون اداری- مالی، میرزا محمدی پژوهشگر ایسپا و شیرعلی مسئول روابط عمومی نیز حضور داشتند. این دیدار در دانشکده علوم اجتماعی و اقتصادی، در دفتر دکتر سفیری با هدف ارتقاء کمی و کیفی روابط و تعاملات دو جانبه بین ایسپا و گروه علوم اجتماعی دانشگاه الزهرا (سلام الله علیها) برگزار گردید.
ایسپا در راستای گسترش و تعمیق روابط و تعاملات خود با مراکز و گروه های آموزشی و همچنین با هدف بهره گیری از تجارب ارزشمند اساتید حوزه علوم اجتماعی و متخصصان نظرسنجی، دیدار با صاحب نظران این حوزه را در دستور کار خود قرار داده و این مسیر را ادامه خواهد داد.
در این نشست، آقاسی رئیس ایسپا گزارشی مختصر از فعالیت های اجرایی و پژوهشی ارائه نمود و برنامه ها و چشم انداز ایسپا را به خصوص در حوزه پژوهشی تشریح کرد. در ادامه دکتر خدیجه سفیری، ضمن مبارک و مفید خواندن برگزاری چنین دیدارهایی، اظهار داشت، این تعاملات به گسترش و توسعه پژوهش و نظرسنجی کمک خواهد کرد. وی عنوان کرد ایسپا از جمله مراکز علمی معتبری است که کارهای خوب و ارزنده ای در حوزه نظرسنجی و پژوهش در سطح کلان و ملی و  میانی تولید کرده است. مدیر گروه علوم اجتماعی دانشگاه الزهرا (سلام الله علیها) در ادامه به موضوع مهم «نیازسنجی» پرداخت و بیان کرد نیازسنجی مقوله ای است که به مراتب مهمتر از «نظرسنجی» است و ایسپا باید در این مسیر قدم بردارد که هر چه بیشتر به سمت نیازسنجی خصوصاً در حوزه فرهنگی و در بین جوانان و دانشجویان بپردازد. وی در ادامه به مسأله «هویت» اشاره کرد و آن را موضوع مفقوده مطالعات و پژوهش های اجتماعی در محیط های دانشگاهی و آکادمیک دانست.
عضو هیأت علمی دانشگاه الزهرا (سلام الله علیها) در ادامه بر تقویت بدنه اجرایی و پژوهشی ایسپا اشاره کرد و استفاده از افراد توانمند و علمی را در فرایند نظرسنجی های لازم و ضروری دانست و آن را نقطه قوت طرح های اجرایی ایسپا دانست. وی همچنین ایسپا را به سمت پژوهش در موضوعات و مسائل کمتر کاویده شده فرا خواند و بیان داشت، موضوعات و مسائل عمیق و مسأله دار در جامعه ایرانی به دلیل دشوار بودن در سنجش همه زوایای آن، در حاشیه قرار گرفته اند.

درباره ایسپا
مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران (ایسپا) وابسته به جهاد دانشگاهی در راستای توسعه علمی و تحقیقاتی کشور و با قصد رفع نیاز سازمانها و نهادهای تصمیم گیر ، ضرورت توجه به افکار عمومی و لزوم بهره گیری از مشارکت و دیدگاههای شهروندان در بهبود و توسعه امور کشور در عرصه های مختلف، از سال 1380 فعالیت خود را آغاز کرده است.
برخی کارفرمایان
Alternate Text
Alternate Text
تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
Copyright ©2024 ispa.ir All rights reserved. Powered & Designed by WebTakin.ir