مرکز تحقیقاتی پیو اعلام کرد؛ تغییرات اقلیمی به‌عنوان بزرگ‌ترین تهدید جهانی
مرکز تحقیقاتی پیو اعلام کرد؛ تغییرات اقلیمی به‌عنوان بزرگ‌ترین تهدید جهانی
26 آذر ,1394

ایسپا- طبق نظرسنجی «مرکز تحقیقی پیو»، پیش از «کنفرانس تغییرات اقلیمی سازمان ملل» در پاریس در ماه دسامبر، بسیاری از افراد در سراسر جهان تغییرات اقلیمی را به‌عنوان بزرگ‌ترین تهدید جهانی به حساب می‌آورند.
به گزارش سرویس ترجمه ایسپا طبق نظرسنجی «مرکز تحقیقی پیو»، پیش از «کنفرانس تغییرات اقلیمی سازمان ملل» در پاریس در ماه دسامبر، بسیاری از افراد در سراسر جهان تغییرات اقلیمی را به‌عنوان بزرگ‌ترین تهدید جهانی به حساب می‌آورند. این مسأله به‌خصوص در امریکای لاتین و افریقا صدق می‌کند. این نظرسنجی با 45435 شرکت‌کننده در 40 کشور از 25 مارس تا 27 می 2015 انجام شد. بررسی افکار عمومی در 19 کشور از 40 کشور مورد بررسی، تغییرات اقلیمی را بزرگ‌ترین نگرانی خود قلمداد می‌کنند و از این رو تغییرات اقلیمی گسترده‌ترین نگرانی مردم جهان است. به‌طور میانگین، 61 دصد از مردم امریکای لاتین می‌گویند که دربارة تغییرات اقلیمی بسیار نگران هستند، و این میزان از هر منطقة دیگری بالاتر است. و بیشتر از نیمی از مردم در کشورهای امریکای لاتین که در این مطالعه شرکت کردند نگرانی قابل‌توجهی دربارة تغییرات اقلیمی داشتند. در پرو و برزیل، جایی که نرخ رو به کاهش جنگل‌زدایی دوباره رو به افزایش گذاشته است، سه چهارم از مردم نگران تغییرات اقلیمی هستند.
مردم کشورهای جنوب صحرای افریقا هم نگرانی قابل‌توجهی دربارة تغییرات اقلیمی دارند. به‌طور میانگین، 59 درصد از مردم این مناطق، شامل حدود نصف یا بیشتر افراد شرکت‌کننده در همة کشورهای مورد بررسی، می‌گویند که بسیار نگران وضعیت اقلیمی هستند. تغییرات اقلیمی به‌خصوص در بورکینافاسو 79 درصد، اوگاندا 74 درصد و غنا 71 درصد نگران‌کننده است،‌ درحالی‌که مردم افریقای جنوبی با 47 درصد و تانزانیا با 49 درصد، کمترین نگرانی را در این مناطق دارند.
مردم آسیا، یعنی جایی که به‌طور میانگین 41 درصد از افراد دربارة این موضوع بسیار ابراز نگرانی می‌کنند. هندی‌ها 73 درصد  و فیلیپینی‌ها 72 درصد به‌خصوص نگران هستند،‌ اما تغییرات اقلیمی عمده‌ترین نگرانی در نیمی از کشورهای آسیایی مورد نظرسنجی است.
گردآوری و ترجمه: ابراهیم شیرعلی

درباره ایسپا
مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران (ایسپا) وابسته به جهاد دانشگاهی در راستای توسعه علمی و تحقیقاتی کشور و با قصد رفع نیاز سازمانها و نهادهای تصمیم گیر ، ضرورت توجه به افکار عمومی و لزوم بهره گیری از مشارکت و دیدگاههای شهروندان در بهبود و توسعه امور کشور در عرصه های مختلف، از سال 1380 فعالیت خود را آغاز کرده است.
برخی کارفرمایان
Alternate Text
Alternate Text
تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
Copyright ©2024 ispa.ir All rights reserved. Powered & Designed by WebTakin.ir