به گزارش روابط عمومی ایسپا، اولین جلسه شورای سیاست گذاری «سومین جایزه ایسپا» در تاریخ 1394/9/15 در دفتر مرکزی جهاد دانشگاهی برگزار گردید.
در این جلسه آقایان دکتر حمیدرضا طیبی رئیس جهاد دانشگاهی، دکتر سعید پورعلی معاون فرهنگی جهاددانشگاهی، دکتر حسام الدین آشنا مشاور فرهنگی و سرپرست مرکز بررسی های استراتژیک ریاست جمهوری، دکتر علی منتظری رییس پژوهشکده علوم بهداشتی، دکتر علیرضا فروغی مدیر مرکز پژوهش-های دینی سازمان تبلیغات اسلامی، دکتر مهدی فیض رئیس مرکز فرهنگی- دانشجویی امام، ولایت فقیه و انقلاب، دکتر محسن گودرزی محقق، پژوهشگر و استاد دانشگاه و محمد آقاسی رئیس مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران(ایسپا) حضور داشتند.
مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران (ایسپا) بنابر رسالت فرهنگی و علمی خود و در راستای تعالی مرتبه علمی و پژوهشی کشور، تشویق و تکریم فعالان و صاحبنظران حوزه افکارسنجی و نظرسنجی را در دستور کار خود قرار داده است. از این رو با هدف تقدیر از فعالان حوزه نظرسنجی و پژوهش در کشور، مرکز هر ساله و همزمان با هفته پژوهش اقدام به برگزاری «مراسم اعطاء جایزه ایسپا» با گرامیداشت مرحوم علی اسدی، می نماید. این جایزه برای نخستین بار در تاریخ 25 آذر 1392 طی مراسمی به منتخبین اهداء گردید. دومین مراسم اعطاء جایزه ایسپا در تاریخ 24 آذرماه 1393 برگزار گردید و از برگزیدگان تقدیر به عمل آمد. ایسپا در صدد است در سال جاری و برای سومین سال پیاپی مراسم جایزه ایسپا را با هدف ارتقاء و بهره وري در انجام فعالیتهای نظرسنجی کشور همزمان با هفته پژوهش برگزار نماید.
جلسه با سخنرانی و بیان کلیات در باب «مراسم جایزه ایسپا» توسط دکتر پورعلی معاون فرهنگی جهاددانشگاهی آغاز گردید. در این جلسه همچنین آقاسی، رییس مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران گزارش اجمالی از برگزاری دو دوره قبلی مراسم جایزه ایسپا همزمان با هفته پژوهش در سال های 1392 و 1393 در مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران ارائه نمودند. همچنین در این نشست دکتر طیبی رییس محترم جهاددانشگاهی و عضو محترم شورای عالی انقلاب فرهنگی از حمایت همه جانبه خود از نظرسنجی به عنوان یکی از مقوم های توسعه و پیشرفت فرهنگی کشور تاکید کردند.
در ادامه کلیات و مقدمات برگزاری سومین مراسم جایزه ایسپا در این جلسه مورد مداقه و بررسی قرار گرفت. اعضای شورای سیاست گذاری ضمن آسیب شناسی دو دوره برگزاری مراسم جایزه ایسپا، در مورد نقاط قوت و ضعف، کمیت و کیفیت و نحوه برگزاری مراسم به بحث و گفتگو پرداختند. در پایان مقرر گردید جشنواره ملی نظرسنجی ایران به عنوان پیش زمینه اعطای جایزه برگزار گردد. به زودی اخبار تکمیلی در این خصوص ارائه می گردد.