برگزاری اولین جلسه شورای سیاستگذاری جشنواره ایثارگران پژوهشگر
برگزاری اولین جلسه شورای سیاستگذاری جشنواره ایثارگران پژوهشگر
5 بهمن ,1388


برگزاری اولین جلسه شورای سیاستگذاری جشنواره ایثارگران پژوهشگر
اولین جلسه شورای سیاستگذاری جشنواره ایثارگران پژوهشگر روز یکشنبه چهارم بهمن ماه در محل اداره کل مطالعات و تحقیقات بنیاد شهید و امور ایثارگران به منظور همفکری، هماهنگی و تشریح فرایند امور اجرایی جشنواره در حوزه‌های مختلف برگزار گردید.
در ابتدای جلسه آقای جلیل صفری مدیر کل مطالعات و تحقیقات بنیاد شهید ضمن خیر مقدم به حضار و تشکر از حضور ایشان گزارش اجمالی از چگونگی شکل‌گیری، اهداف و برنامه‌های اجرایی که تاکنون به انجام رسیده است ارائه نمود.
در ادامه صحبت های آقای صفری، علی فروغی رئیس مرکز افکار سنجی دانشجویان ایران(ایسپا) نیز ضمن تشریح ضرورت برگزاری این جشنواره به اقدامات انجام شده در دبیرخانه جشنواره پرداخت و با ذکر محدودیت‌ها و مشکلات پیش‌رو از کلیه اعضای محترم شورای سیاستگذاری طلب حضور جدی‌ترو یاری کرد  و ابراز امیدواری نمود که با برگزاری آبرومند و موفق اولین دوره این جشنواره گام محکمی در راستای اهداف بلند و متعالی این کار عظیم برداشته شود.
در ادامه این جلسه حاضرین ضمن اعلام حمایت همه جانبه از برگزاری این جشنواره نکات مورد نظر خود را اعلام کردند. اهم موارد اعلام شده و مورد توافق اعضای شورای سیاستگذاری جشنواره به این شرح است:
1- موضوع تأسیس دبیرخانه دائمی جشنواره و تدوین برنامه کاربردی نمودن پژوهش‌های برتر مورد تأکید کلیه اعضاء بود. در این زمینه مقررگردید در جلسات آتی بحث و بررسی‌های بیشتر صورت پذیرد.
2- بحث تشکیل بانک اطلاعات پژوهشگران و بانک آثار پژوهشی ایشان و چگونگی نگهداری و بهره‌برداری بهینه از این آثار نیز در این جلسه مطرح شد و مقررگردید در جلسات بعدی در این زمینه تصمیم‌گیری شود.
3- پیشنهاد دریافت آثار پژوهشی از دانشجویان کارشناسی ارشد نیز از سوی دانشگاه الزهراء مطرح و مورد توافق قرارگرفت.
4- مقررگردید از سوی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، پیامکی مبنی بر برگزاری این جشنواره به اساتید کل کشور ارسال شود.
5-  مقررشد در صورت امکان دانشگاه‌های مشارکت کننده پیامک‌هایی به کلیه فارغ التحصیلان و اساتید خود که مشمول این جشنواره هستند ارسال نمایند.
6- حاضرین بر تمدید مهلت دریافت آثار از پایان بهمن ماه سال جاری به زمانی دیگر تأکید داشتند. در این زمینه مقرر گردید این پیشنهاد طی جلسه ای در دبیرخانه جشنواره بررسی و نتیجه به اعضای محترم شورای سیاستگذاری منعکس گردد.
7- کلیه اعضای شورا بر ضرورت توسعه تبلیغات تأکید داشتند. در این زمینه تأکید شد با توجه به اولین دوره برگزاری این جشنواره ضرورت دارد عنوان و موضوع جشنواره به شکل مطلوبی به اطلاع جامعه هدف برسد.
8- مقررگردید بنر جشنواره از سوی دبیرخانه برای کلیه اعضای محترم شورا ارسال شود تا در سایت‌ها، خبرنامه، ویژه‌نامه‌ها، تابلوها و سایر امکانات تبلیغی مراکز مشارکت شده قرارگیرد.
9- اعضاء در خصوص روشن شدن جوایز برگزیده شدگان بحث کردند، مقررگردید پس از مرتفع شدن محدودیت‌‌های مالی دبیرخانه جوایز نفرات برتر اعلام شود.
10- موضوع دعوت از میهمانان خارجی جهت شرکت در جشنواره نیز مطرح شد اما اعلام شد که با توجه به ضیق وقت عملی شدن این پیشنهاد فعلاً مقدور نیست.
11- موضوع حمایت از پژوهش‌ها و پژوهشگران برتر از سوی دفتر مقام معظم رهبری ، دانشگاه‌های زیرنظر وزارت خانه‌های علوم و بهداشت نیز مطرح شد. بحث بیشتر دراین زمینه به جلسات بعد موکول شد.

 لازم به ذکر است در این نشست نمایندگانی از سوی مشارکت کنندگان در برگزاری جشنواره حضور داشتند از جمله؛ نماینده وزارت علوم تحقیقات و فناوری، دانشگاه های تهران، تربیت مدرس، شاهد ، صنعتی شریف، سوره و الزهرا همچنین رئیس مرکز مطالعات و تحقیقات اجتماعی دانشگاه تهران . 

 

درباره ایسپا
مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران (ایسپا) وابسته به جهاد دانشگاهی در راستای توسعه علمی و تحقیقاتی کشور و با قصد رفع نیاز سازمانها و نهادهای تصمیم گیر ، ضرورت توجه به افکار عمومی و لزوم بهره گیری از مشارکت و دیدگاههای شهروندان در بهبود و توسعه امور کشور در عرصه های مختلف، از سال 1380 فعالیت خود را آغاز کرده است.
برخی کارفرمایان
Alternate Text
Alternate Text
تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
Copyright ©2024 ispa.ir All rights reserved. Powered & Designed by WebTakin.ir