اجرای طرح بررسی شیوه های نظارت بر فرآیند تولید نان در شهرستان خرم آباد
اجرای طرح  بررسی شیوه های نظارت بر فرآیند تولید نان در شهرستان خرم آباد
9 دی ,1388

اجرای طرح  بررسی شیوه های نظارت بر فرآیند تولید نان در شهرستان خرم آباد
 
طرح پژوهشی  « بررسی شیوه های نظارت بر فرآیند تولید نان و میزان سرانه مصرف و ارتباط آنها با فرهنگ تولید ، نگهداری و مصرف این کالا در شهرستان خرم آباد » به همت مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران (ایسپا)شعبه لرستان اجرا شد.
این طرح به سفارش شرکت غله و خدمات بازرگانی لرستان  و به روش  توصیفی اجرا شد.
جامعه آماری این پژوهش شامل 5 گروه مصرف کنندگان نان ، نانوایان ، بازرسان کارخانه آرد ، بازرسان فرمانداری ناظر بر نانوایی ها و بازرسان مرکز بهداشت ناظر بر نانوایی ها بود بر این اساس در این تحقیق 5 نوع پرسشنامه جهت جمع آوری اطلاعات طراحی و سپس اجرا شد.

درباره ایسپا
مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران (ایسپا) وابسته به جهاد دانشگاهی در راستای توسعه علمی و تحقیقاتی کشور و با قصد رفع نیاز سازمانها و نهادهای تصمیم گیر ، ضرورت توجه به افکار عمومی و لزوم بهره گیری از مشارکت و دیدگاههای شهروندان در بهبود و توسعه امور کشور در عرصه های مختلف، از سال 1380 فعالیت خود را آغاز کرده است.
برخی کارفرمایان
Alternate Text
Alternate Text
تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
Copyright ©2024 ispa.ir All rights reserved. Powered & Designed by WebTakin.ir