اجرای طرح بررسی شیوه های نظارت بر فرآیند تولید نان در شهرستان خرم آباد
طرح پژوهشی « بررسی شیوه های نظارت بر فرآیند تولید نان و میزان سرانه مصرف و ارتباط آنها با فرهنگ تولید ، نگهداری و مصرف این کالا در شهرستان خرم آباد » به همت مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران (ایسپا)شعبه لرستان اجرا شد.
این طرح به سفارش شرکت غله و خدمات بازرگانی لرستان و به روش توصیفی اجرا شد.
جامعه آماری این پژوهش شامل 5 گروه مصرف کنندگان نان ، نانوایان ، بازرسان کارخانه آرد ، بازرسان فرمانداری ناظر بر نانوایی ها و بازرسان مرکز بهداشت ناظر بر نانوایی ها بود بر این اساس در این تحقیق 5 نوع پرسشنامه جهت جمع آوری اطلاعات طراحی و سپس اجرا شد.