جشنواره ابوریحان فرصتی برای شکوفایی پژوهش های تجربی
جشنواره ابوریحان فرصتی برای شکوفایی پژوهش های تجربی
17 مرداد ,1389


جشنواره ابوریحان فرصتی برای شکوفایی پژوهش های تجربی

ابوریحان بیرونی را نه تنها هر ایرانی آشنا به فرهنگ و تمدن این مرز و بوم ، که بسیاری از آشنایان به تحقیقات و پژوهش های تاریخی در دانشگاه های مختلف جهان می شناسند و از وی به عنوان اولین پایه گذار پژوهش های تجربی و استفاده از داده میدانی در تحقیقات علمی یاد می کنند.
ماللهند اثر فاخر و بلند مرتبه ابوریحان بی شک یکی از برجسته ترین آثار پدیدآمده در تاریخ، دین و آداب و دانش هندوان است که از نکته سنجی ها و اهتمام فراوان ابوریحان به مستند بودن فعالیت های علمی اش حکایت دارد.
امروزه اما رویکردی جدید و وسیع در حوزه پژوهش های تجربی و استفاده از پیمایش ها در ایران به وجود آمده که بی تردید بیش از هر چیز مدیون فرصت سنجی ها و مداقه های بزرگانی نظیر ابوریحان بیرونی است که این روش شناسی علمی را بنیان نهادند و بر اهمیت آن تاکید و اصرار ورزیدند.
حجم گسترده فعالیت ها و پژوهش های تجربی انجام شده در محیط های دانشگاهی و غیر دانشگاهی در ایران امروز و اهمیت فزاینده آن در برنامه ریزی ها و نگرش های مدیریتی، لزوم پیدایش جشنواره یا آوردگاهی برای سنجش و ارزیابی آنها را در سال های گذشته بیش از پیش یادآور می شد و جهاد دانشگاهی با تجربه و سابقه مفید خود در حوزه علم و پژوهش را بر آن داشت تا در این عرصه ورود کرده و به بررسی دقیق تر این پژوهش ها و پیمایش ها بپردازد. در این بین مرکز افکار سنجی دانشجویان ایران (ایسپا) به عنوان اولین و سازمان یافته ترین مرکز افکارسنجی و پیمایش های میدانی در مقام بانی این امر سترگ پا به میدان گذاشت و با به جان خریدن تمام کاستی ها و سختی های موجود، اولین جشنواره پژوهش های تجربی ابوریحان را در اردیبهشت 1388 با همکاری پژوهشگران، استادان و محققان فعال در این حوزه و همچنین سازمان ها و نهادهای علاقمند به بسط و گسترش این فعالیت ها  در سطحی عالی، برگزار نمود.
امسال نیز ایسپا در صدد است با مشارکت نهادهای مختلف دومین دوره این جشنواره را با شور و اشتیاقی وافر تر از قبل برگزار کند که مراحل اولیه آن نیز انجام شده و کار تبلیغات و اطلاع رسانی پیرامون آن رسما کلید خورده است.
امید است امسال پژوهشگران و علاقمندان در این حوزه با مشارکت و همت خود برگزاری هر چه مفید تر جشنواره را رقم بزنند و با ارسال آثار برگزیده خود گام دیگری را در جهت برگزاری هر چه بهتر این جشنواره مهم و برتر علمی در سطح کشور رقم بزنند.
علاقمندان می توانند برای کسب اطلاعات بیشتر به سایت ایسپا یا سایت اطلاع رسانی جشنواره به نشانی
www.abureyhan.ir مراجعه کنند.

درباره ایسپا
مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران (ایسپا) وابسته به جهاد دانشگاهی در راستای توسعه علمی و تحقیقاتی کشور و با قصد رفع نیاز سازمانها و نهادهای تصمیم گیر ، ضرورت توجه به افکار عمومی و لزوم بهره گیری از مشارکت و دیدگاههای شهروندان در بهبود و توسعه امور کشور در عرصه های مختلف، از سال 1380 فعالیت خود را آغاز کرده است.
برخی کارفرمایان
Alternate Text
Alternate Text
تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
Copyright ©2024 ispa.ir All rights reserved. Powered & Designed by WebTakin.ir