برگزاری جلسه مشترک ایسپا و سازمان بهزیستی
برگزاری جلسه مشترک ایسپا و سازمان بهزیستی
11 اسفند ,1388

برگزاری جلسه مشترک ایسپا و سازمان بهزیستی

دومین جلسه شورای علمی طرح بررسی جوامع هدف پنهان سازمان بهزیستی با موضوع خشونت خانگی علیه زنان با حضور رئیس ایسپا، معاونین پژوهشی و اجرایی و کارشناسان نمونه گیری و پژوهشی از یکسو و کارشناسان سازمان بهزیستی بعنوان کارفرمای طرح از دیگر سو برگزار و در خصوص چگونگی اجرای این طرح ملی بحث و تبادل نظر گردید.
گفتنی است در این جلسه آقایان دکتر ملک افضلی، دکتر محمد، دکتر فکرآزاد، دکتر موسوی چلک از طرف سازمان بهزیستی کشور به عنوان کارفرمای این پروژه عظیم ملی حضور داشته و ضمن طرح سؤالات خود از پژوهشگران ایسپا نسبت به رفع ابهامات در مسیر اجرای طرح اقدام کردند.
شایان ذکر است طرح جوامع هدف پنهان سازمان بهزیستی پروژه ای است که در ادامه طرح جوامع هدف آشکار سازمان بهزیستی که سال گذشته توسط ایسپا انجام گرفت، پی گیری و در شرف اجراست.
علی فروغی رئیس ایسپا در تشریح اجرای این دو پروژه گفت، طرح نظرسنجی از جوامع هدف آشکار سازمان بهزیستی همان طور که از نام آن پیداست شامل گروه‌هایی چون سالمندان، زنان سرپرست خانوار، معلولان و ... هستند که سازمان بهزیستی درصدد برآمد تا ضمن شناسایی این افراد، نیازها، انتظارات و دیدگاه‌های آنها را در خصوص خدمات سازمان شناسایی و رصد نماید.
وی افزود بررسی جوامع هدف پنهان سازمان بهزیستی شامل آن دسته از افرادی می شود که این سازمان درصدد تخمین، شناسایی و سپس بررسی وضعیت اقتصادی، اجتماعی، سبک زندگی و... آنهاست.
رئیس ایسپا گفت، کودکان و زنان قربانی خشونت خانگی، معتادین و زنان آسیب‌دیده بخشی از جامعه مورد نظر است.
فروغی در خصوص اقدامات انجام گرفته از سوی ایسپا و مشکلات فراروی اجرای علمی این طرح گفت تاکنون بیش از 1000 صفحه متن تخصصی به منظور غنا بخشیدن به ادبیات تئوریک این موضوع و تدوین پروپوزال و سپس گزارش متقن و مستدل علمی توسط همکاران ایسپا ترجمه شده و در حال بومی سازی است.
وی افزود تابستان امسال هم یک نشست تخصصی با سخنرانی آقای دکتر حمیدرضا نواب پور استاد دانشگاه علامه طباطبایی (ره) با موضوع روشهای نوین گردآوری اطلاعات در حوزه جوامع پنهان در ایسپا برگزار کرده ایم. او گفت دراین نشست آخرین یافته های علمی محققین علوم اجتماعی و آمار در خصوص چگونگی نمونه گیری از جوامعی که نه می توان آنها را به راحتی شناسایی کرد و نه اساساً تمایل به شناخته شدن و درمان شدن دارند مورد بررسی قرار گرفت و محقق طرح هم این یافته ها را در تدوین پروپوزال تحقیق و گزارش نهایی مدنظر قرار داده است.

درباره ایسپا
مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران (ایسپا) وابسته به جهاد دانشگاهی در راستای توسعه علمی و تحقیقاتی کشور و با قصد رفع نیاز سازمانها و نهادهای تصمیم گیر ، ضرورت توجه به افکار عمومی و لزوم بهره گیری از مشارکت و دیدگاههای شهروندان در بهبود و توسعه امور کشور در عرصه های مختلف، از سال 1380 فعالیت خود را آغاز کرده است.
برخی کارفرمایان
Alternate Text
Alternate Text
تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
Copyright ©2024 ispa.ir All rights reserved. Powered & Designed by WebTakin.ir